Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Kérdező, nekem nem vette el a kedvem, mert nem is számítottam igazából a pozitívra. Mégsem bírtam tovább várni. Most elhatároztam, vasárnap reggeliből tesztelek, hátha a pozitív teszt lesz apának az apák napi ajándék :)
Most úgy érzem, biztos, hogy sikerült.
Nagyon szurkolok mindekinek, azonnal írjátok, ha valakinek van pozi tesztje :)
Á
Kedves utolsó miert ne lenne remény !
Nalam most olyan melegség érzés van az alhasban es folyamatosan mintha feszülne az alhasam . Menzi elott nem szokott hasfajas lenni igazából , csak megjön es kész ..
Kedves B! Persze, hogy van remény! Van, akinek még a mensi napján sem mutat pozit a teszt. Az sem mindegy, milyen tesztet használtál!
Kérdező, mi Belgiumban vagyunk, itt most vasárnap lesz apák napja. Én biztosan nem bírnám ki, hogy ne mondjam el azonnal a férjemnek. Az enyémet is megviselte a vetélés, de nélküle én sem bírtam volna ki.Tényleg bebizonyosodott, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben...
Á
Sziasztok ! Kivel mi a helyzet?
Nalam ugy áll hogy ugy szúr a bal felem hogy ez szerintem ciszta lesz ..:volt mar ilyen ..nem gondolom hogy baba lenne .Ez valami más .Ezen a heten viszont nem fogok eljutni a dokihoz .meglatom mi lesz ...meg e jön hetfőn .A méhem is szúrt de akkor is ugy gondolom ez valami más lesz ! 😔
Ugyan lányok, ne keseredjetek el előre! :) Bízni kell a sikerben, mostmár többet nem tehetünk ebben a hónapban.
Nálam minden változatlan, semmi barnázás (ami jó), a mellem érzékeny. Vasárnapra nem várom, de lehet, h csak hétfőn tesztelek. Hétvégén vendégek lesznek végig, és nyugodtan akarok örülni vagy szomorkodni. Persze, nem biztos, hogy kibírom :)
Betti, a hasfájás, görcsölés nálam abszolút terhességi előjel. Az x-epil teszt meg nem valami érzékeny.
Á
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!