Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/982 A kérdező kommentje:

Leszek veled bátor 😀 Én is csinálok egyet !

Szorítok neked is es magamnak is 😀

2016. jún. 3. 14:43
 132/982 A kérdező kommentje:
PG ugy tudom a barnás folyas jelenthet nagyon jot is ! Szorítok !!
2016. jún. 3. 14:44
 133/982 A kérdező kommentje:
Nem birtam ki ! Ellôttem az 5-ös tesztet! Annyira halvány a csik rajta hogy fényképezni lehetetlen ...nagyon meg kell nézni ...de ha nagyon megnezem Akkor ott a második csík , mégha lehelet halvány is ! Picit szabad csak örüljek , mert ez a létező legérzékenyebb teszt ...kis hcg mozgást is kimutat ...3 normálisan van a nőknél , ez meg 5-ős ...hiába érzem a terhességi jeleket...azert nem kiabalom el ! Holnap ujra tesztelek reggeli vizeletből! Azert ennyit az én türelmemről mert hétfőre nem várom 😬
2016. jún. 3. 15:30
 134/982 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok!!!!!

Bár nekem is lenne egy halvány 2. csíkom, még ha halvány is! A tegnapi vasárnapi nemvárttal hómező lett...

Örülök nagyon!

Á

2016. jún. 3. 15:50
 135/982 A kérdező kommentje:
"Á" nincs semmi veszve ! Gondolom 10-es a teszt ! Enyém meg 5-ös volt ! Viola a neve ,az van rajta 8 nappal a megtermékenyítés után jelez ! Tehát nagyon érzékeny .legyel türelmes !
2016. jún. 3. 15:58
 136/982 anonim ***** válasza:
100%

Ok, akkor holnap teszteljünk!!! :)

Mondjuk én ma délután csináltam egyet, pont most raktam fel egy másik ilyen csopiba, ott is látják a második csíkot, de valóban nagyon halványka. Viszont valamiért csak ott van!!! :))

9. dpon ez lehetséges délutániból? Elgondolkodtam, clostit szedtem, lehet hogy ikrek!!! :))))

[link]

Megnéznétek?

Holnap reggel ismétlés! :)

2016. jún. 3. 19:27
 137/982 anonim ***** válasza:
100%
Jah, Lyna voltam :)
2016. jún. 3. 19:27
 138/982 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Kérdező!! De jó! Akkor holnap reggelig te is tűkön ülsz .... :)))))))

Lyna

2016. jún. 3. 19:29
 139/982 A kérdező kommentje:

Lyna jol látszik a második csík ! Örülök neked ! .en lehet vasárnap reggel tesztelek .addigra tuti jol fog látszani ...

Te nem szédülsz ? Én nagyon .a pennyben mentem mint egy holdkoros ! De a másik terhességnél is ez volt első 2 hétben .csak az ugye missed ab lett .Remelem most több szerencsém lesz ! Es neked is legyen !

Remelem lesz még sok pozi 😀

Kesobb csinálhatung kismama csoportot 😀

2016. jún. 3. 19:42
 140/982 anonim ***** válasza:
100%

De jó hogy nem csak én látom!!! 😄

Ismerve magamat, tuti hogy nem fogom kibírni hogy holnap ne tesztteljek! 😅 Te meg fogod tudni állni hogy ne csinálj egyet?? 😉

Én nem szédülök, csak iszonyúan égnek a melleim. Mint az első terhességemnél, csak ott nem jelentkezett ilyen korán... Jah, a másik hogy nagyon álmos vagyok folyton. 😊

2016. jún. 3. 19:56
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!