Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Kedves Kérdező!
Nagyon szomorú a történeted. Azt hinné az ember, a gyógyszeres befejezés kíméletesebb, mint a műtéti, de ezek szerint még több problémát okoz. Nekem 8. héten műtéti befejezés volt, ami fizikailag szinte semmivel nem járt, utána sem volt komolyabb fájdalom vagy vérzés, mint egy normál menisnél.
Megértem azt is, amit a gyógyszerekkel kapcsolatban érzel. Én direkt nem megyek semmilyen kivizsgálásra. Lehet, hogy butaság, de meggyőződésem, hogy találnának valamit, ami nem teljesen szabályos, és elkezdenek kezelni, amitől egyre rosszabb lesz minden. Sokat olvastam ezekről a vetélésem után. Volt olyan orvosi cikk is, amelyben egyenesen azt állította a szerző, hogy azt sem tudják igazán, mik a normál hormonértékeke, annyira egyéni ez minden nőnél, minden ciklusban. Iszonyúan félek attól, hogy valamit elkezdenék szedni, és a nagyjából jól működő hormonháztartásomat végleg elcseszi.
Mikor volt a gyógyszeres befejezés? Szerintem az természetes, hogy idő kell arra, hogy újra beálljon a ciklus. Hiszen még egy 72 órás tabletta után is erősen megborulhat, Te meg valami nagyon durvát kaptál :(
A ciklushosszaid ingadozása szerintem nem vészes, 2-3 nap ide-oda, az lenne a gond, ha egyszer 27 nap lenne, utána meg 45. Ilyet is lehet itt olvasni sokaknál.
Szóval, ne keseredj el! A helyedben én még nem mennék nőgyógyászhoz ezzel, meg meddőségi központba, még várnék. Persze, tudom, várni a legnehezebb.
Reggel még azt írtam, befejezem a próbálkozást, ha nem jön össze. A férjem azt mondta, még adjunk 2 hónapot. Ez nagyon jól esett, ugyanakkor borzasztóan elszomorított, mert azt jelezte számomra, mennyire szeretné a közös babát (mindkettőnknek van az előző házasságunkból külön-külön). Igen, elcsesztem az ikdőt, halogattam a babát, mert azt hittem, ráérek, mert mindig fontosabb volt a hülye munkahely, meg a karrier! nagyon dühös vagyok magamra, mert közben 40 lettem, azóta meg szaladnak a hónapok és semmi (csak a vetélés).
Bocs, hogy sokat rinyálok :)) Jó, hogy itt nektek úgy mondhatom el, hogy értitek, miről beszélek.
A teákról:
A palástfű teát az ovu utántól kell inni, segíti a progi termelődést. A mensi megjelensekor abba kell hagyni, újra a következő ovutól iható. Ha a terhesség létrejött, a terhesség 12. hetéig érdemes tovább inni a progihiány megelőzésére.
Kombinálható a ciklus első felében cickafark teával, vagy málnalevél teával, mindkettő az ösztrogén termelést segíti.
A cickafark-palástfű kombó a népszerűbb.
A palástfüvet ebben a ciklusban kezdtem el, hogy segítsem a beágyazódást (remélem, volt minek beágyazódnia).
Ja, Ági voltam.
Kedves Mzs!
Ha 28-n volt az ovud, és a luteális fázisod 14 nap, ahogy az eddigi ciklusaidból kiderül, akkor bizony 28+14 nap= június 11 a nemvárt napja.
Én nem tesztelek keddig. Nem akarok több negatívot látni.
Ági vagyok.
Tea elkészítése: 2-3 dl forró vízzel 1 teáskanál palástfüvet leönteni, 10 percet állni hagyni. Naponta max 2 csésze iható.
A cickafarkot még nem próbáltam.
Kedves Ági köszönöm szépen ! Február 10-en kaptam meg a gyógyszert .
Igen igazad van hogy durva gyógyszer , utana láttam hogy horror tabletta kent is van emlegetve ! Nekünk is van mindkettőnknek gyerek az első házasságból es ez lenne a közös 😔 . Az én parom is pont ma mondta hogy boldogok lennénk biztos közös gyerek nélkül is ,de ôrulne nagyon ha összejönne .en 35 múltam, ő meg 38.Nagyon őrült tegnap a pozi tesztnek .En is...de hat valószínű szórakoznak a hormonok .erdekes a verzes mert nem tul sok de jönnek barnás nyák darabok .Ilyen még nem volt ...
A teakat ma megvettem .ma elkezdem inni .méhpempőm is van ...azt is eszem tovább .
Nagyon szorítok neked is !! Koszonom hogy írtál 😀👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!