Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/982 anonim ***** válasza:
100%

Teszteltem reggel egyet, mert ma lenne esedékes elvileg a nemvárt, de teljesen negatív a teszt. :( Viszont nem is jött meg, de nálam belefér 1 hét késés, sosem szokott pontos lenni. De ma megyek dokihoz úgyis, aztán rákérdezek, hogy ő látja-e valami jelét, de most már eléggé biztos vagyok benne, hogy sikertelen volt ez a hónap. :(

Bébé

2016. jún. 6. 08:46
 212/982 anonim ***** válasza:
100%

Köszi moniq, igyekszem... De te se engedd el ezt a hónapot! Még nagyon korán vagy, bármi lehet!!! Nem kell tünetének lenni feltételen ha sikerült!!! :))

Bébé fel a fejjel! Ha még akár egy hetet is késhet, akkor lehet hogy korai volt a teszt!

Ági, sajnálom hogy negatív lett neked is, teljesen átérzem a dolgot. Már utálom az összes tesztet ami létezik! :( De tudod, amíg nem jön meg van remény!!

Eddig még nekem sem jött meg, de gondolom csak idő kérdése. Egyenlőre maszat sincs (a tegnapi óta), viszont a melleim még mindig nagyon fájnak, semmi más különösebbet nem érzékelek.

Kitartás Mindenkinek!!!

Gitta

Gitta

2016. jún. 6. 11:02
 213/982 anonim ***** válasza:
Teszteltem predictor earlyvel,mert hát elég jó a reklámja.( menstruáció elmaradása előtt 6 nappal) Negatív. :/ Ma nem várom...hát szomi vagyok. "E"
2016. jún. 6. 11:20
 214/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

Lányok, ez egy elég gáz hónap volt! Nem sok pozinak örülhettünk eddig!

A következő hónap jobban sikerül, remélem!

2016. jún. 6. 12:38
 215/982 anonim ***** válasza:
[link] itt lat barki halvany 2. csìkot? Vagy bekèpzelem?
2016. jún. 6. 12:43
 216/982 anonim ***** válasza:
100%
[link] negativ effektel.
2016. jún. 6. 12:47
 217/982 anonim ***** válasza:
100%

Én làtok valamit, csak a szine nem biztos. Ez idonbeluli? Kicsit szurkes, xe szoritok. Hanyadik napodon vagy?

Betti

2016. jún. 6. 12:47
 218/982 anonim ***** válasza:
100%
28. Napon. Időnbelüli. De nem egyèrtelmű nekem se. Mert annyira halvany h szabad szemmel alig lathato. Kèpen jobb kicsit
2016. jún. 6. 12:51
 219/982 anonim ***** válasza:
100%
Reggelibol csinaltad? En vennek meg egyet, valami 10es erossegut, es 4 orat nem pisilnek csak nagyon minalisat innek es tesztelnek ujra :) Betti
2016. jún. 6. 12:53
 220/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is látok rajta valami halvány jelecsket. én tegnap teszteltem negativat, de az ovuhoz képest még korai. reggeli pisit elraktam szerintetek megcsinaljam? tüneteim, nagyon de rettenetesen fajnak a melleim, és a derekam le akar szakadni, és a fehér krémes folyás ami maradt. szerintetek? én is úgy érzem, hogy sikerült vagy csak annyira szeretnénk hogy beképzelem magamnak.
2016. jún. 6. 12:56
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!