Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/982 anonim ***** válasza:
100%
hát nem lőttem el a tesztet ma. félek a csalodastol. ki az aki reggel tesztel? ?én megprobalok egyet. MZs
2016. jún. 6. 20:32
 232/982 anonim ***** válasza:
100%

A mai ,,termes" ket negativ teszt, uh vàrom a mensim, h ujra probalkozzunk. Ez a 31.napom :(

A tobbieknek szoritok, es varom a fejlemenyeket :)

Betti

2016. jún. 6. 21:07
 233/982 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok monoka! Vigyázz magatokra! 😊

Vettem egy Clear Blue tesztet, mert azóta sincs semmi, pedig azt hittem megjön megint előbb, ahogy szokott. Mindig 28 napra jött meg eddig, akkor is ha a 16.napon volt az ovum (mint most).

Szerintem holnap reggel kipróbálom ezt a tesztet, ha baba van akkor ennek már ki kell mutatnia, igaz? 13.dpon...

Gitta

2016. jún. 6. 21:08
 234/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Voltam most pisilni és barna folt lett a papíron. Tehát meg fog jönni ez máskor is így kezdődik. Aktuális lett volna mar. Bár örültünk volna ha elmarad de most ez van. Viszont amit kèrdeznèk hogy ilyenkor lehet innentől számolni a menstruáció első napját vagy csak onnantól amikor piros vér jön normál mennyiségben? Általában az másnapra jön.

T

2016. jún. 6. 21:11
 235/982 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom mindig azt mondja, hogy első napnak azt számoljam, mikor a nap nagyobb részében van egyértelműen piros vérzés. Elnézést a kifejezésért, nem tudtam szebben megfogalmazni. :) "Sz"
2016. jún. 7. 07:11
 236/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jó hírrel jövök: 10. dpo eggel nagyon halvány, de pozitív a tesztem. :)
2016. jún. 7. 07:39
 237/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!A pozitív teszteseknek gratulálok,vigyázzatok magatokra!Akinek nem sikerült,ne adjátok fel!

Nekem ma reggelre elkezdett fájni egy kicsit a cicim.Péntekre nem várom ugye.Nem tudom merjek-e korábban tesztelni,félek a csalódástól.Két x-epil tesztem van itthon,ez két éve is bevált,már nem várt előtt két nappal halvány pozitív volt.Mondjuk napközben elég jól lefoglal a kisfiam,az állatok és a kert,csak reggel és este kattog nagyon az agyam. :)

moniq

2016. jún. 7. 07:47
 238/982 anonim ***** válasza:
100%

Pinkygreen gartula! Ha látható a teszt a monitoron, vagy már látható lesz, tedd fel, légyszi a képet. Olyan jó szép pozi teszteket látni!

Moniq szerintem max szerdán tesztelj. Én elhatároztam, többet nem tesztelek a nemvárt előtt, sőt, inkább majd csak ha késik vagy két napot. Nagyon rossz reménykedni, nézni a teszteket, ami mind negatív, aztán tényleg meg is jön :(

De persze lehet, hogy a kövi hónapban mégsem fogom tudni megállni :)

Ági

2016. jún. 7. 08:18
 239/982 A kérdező kommentje:
Gratulálok a pozitiv teszteseknek!!
2016. jún. 7. 11:11
 240/982 anonim ***** válasza:
pinkygren milyen teszttel csináltad?
2016. jún. 7. 11:20
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!