Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/982 anonim ***** válasza:
Szia Moniq gratulálok a pozitív teszthez, én később fogok mert vennem kell, de a reggeli pisit eltettem. majd írom a fejlemenyt.
2016. jún. 8. 07:22
 252/982 anonim ***** válasza:
100%
MZs vagyok, hát a tesztem megint negatív. abban bízom hogy korai volt a teszt. ma a 11. dik dpom.
2016. jún. 8. 13:42
 253/982 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem tényleg korai,holnap,holnapután már mutathat valamit.Szorítok,hogy így legyen!

moniq

2016. jún. 8. 14:10
 254/982 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma jött meg kétnapos késéssel. :/

"E"

2016. jún. 8. 14:35
 255/982 anonim válasza:
100%
Sziasztok ! En 10 ere nem varom \vartam menszesz elott 2 nappal egy halvany pozotiv 2 tesztbol delutan :) ..csak erosodjon ! .R.
2016. jún. 9. 07:19
 256/982 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok MZs vagyok. reggel teszteltem de szintén negatív. predictor fajta olyan ami menszi előtt 6 nappal kimutatja. szerintetek akkor már biztos nem vagyok terhes? és az érdekelne hogy a reggeli pisit ha megtartom akkor tesztelhetek belőle du? mert nálunk ahol lakom ott nincs rossman és elkell mennem érte. gyors válaszokat szeretnék mit tegyek? ??
2016. jún. 9. 09:06
 257/982 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt facelle tesztert mennék.
2016. jún. 9. 09:08
 258/982 anonim ***** válasza:

Kérdező, voltál dokinál? Vagy csak ma mész?

Leírod,mit mondott? Érdekel, mi van veled.

Ági

2016. jún. 9. 10:20
 259/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok!MZs amíg nem jön meg,van remény!Szerintem várj még egy két napot a teszttel.

R, gratulálok! :) Én is 2 nappal menzi előtt teszteltem,reggeli pisiből halvány pozitívat.A következő teszttel várok szombatig,párom is szeretne itthon lenni,mikor csinálom.

"E" sajnálom,de ne add fel,a következő hónap sikeres lehet!Szorítok mindenkinek,akinek most negatív lett,hogy minél előbb sikerüljön a bébi!

Kérdező,én is kiváncsi vagyok hogy vagy,mit mondott az orvos!

moniq

2016. jún. 9. 12:05
 260/982 A kérdező kommentje:

Szia Ági! (És mindenki 😀)

Voltam .Elmondtam minden panaszom ...mondtam h le rövidült a menzi , hogy fáj a hasam ...hogy pozi volt a teszt reggel meg megjott ..csinált egy ultrahangot .azt mondta a méh nincs kitisztulva,ez aggaszt kicsit mert ha a vérzés le rövidült , es mar abba maradt hogy is tudna kitisztulni .Faj is a hasam ...na a lényeg az hogy levette a vert, elvégzi a hormonvizsgalatokat a korhazban , hetfőn fog hívni .Mondta hogy ez nem jo igy ahogy van , de kideríti mi okozza a problémát .Hozza mentem mert ő az osztályvezető főorvos a korhazban a nőgyógyászaton ...bízom benne hogy igy el lesznek a szükséges vizsgálatok végezve .Prolaktint is néz , mert tej is jön ovutol menzi ig az egyik mellemből mindig .

Meglátjuk mi lesz .Alapjaba véve nem érzem jol magam ,a kozerzetem sem oké .Sosem volt baj a havimmal, sőt a menstruacios fájdalmat sem ismerem .Ezert is gondoltam h vmi nem ok .meg hogy lehet a menzi 1,5 nap ha korábban 3-4 volt .igy ki sem lehet tisztulni .meglatjuk mit mond .Hetfon fog hívni .kicsit felek .mondta ha tud biztosat tud kezelni de addig nem adhat hasraütés alapján gyógyszert.mondjuk ezt nem bánom .Azt mondta se teát ne igyak , se a méhpempőt ne egyem , hogy lássuk hogy működik a dolog ...magatol .

Hat ez van .Igy a baba se sanszos ha a hormonok nem jók .😔😢

2016. jún. 9. 13:12
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!