Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/982 anonim ***** válasza:
sziasztok lányok. MZs vagyok, sajnos rossz hírem van, megjott a menszi. Új hónap. teljesen kivagyok.
2016. jún. 11. 22:41
 282/982 anonim ***** válasza:

Mzs! Nagyon sahnalom... kovetkezo honapra is megy drukk Neked

Betti

2016. jún. 12. 16:01
 283/982 anonim ***** válasza:
Köszönöm Betti. ☺MZs voltam
2016. jún. 12. 21:55
 284/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok !

Ki hogy van ?fejlemenyek?

En ma megyek be a kórházba a gerinservemmel ...vizsgálatok , MRI , Infuziok ...stb 😔 Ugy néz ki a peteerest a korhazban töltöm el ..ebből a hónapból kimaradok .

Szorítása tok nekem .Be vagyok tojva nagyon .

El sem tudom képzelni hogy fognak itthon menni a dolgok nélkülem .Gyerek, allatkáim ...( malackak, baromfik, kecskék vannak) a dolgok amiket mindig en intéztem .....😩 Szomorú vagyok .A hormonvizsgalat eredményét talán ma megkapom .Arra is kiváncsi vagyok .

2016. jún. 14. 08:17
 285/982 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

szorítok, és írd meg, mi volt. főleg a hormonjaiddal.

Ági

2016. jún. 14. 14:32
 286/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Gitta vagyok. Kicsit eltűntem, de azértnyomon követtem az eseményeket. 😊 Nekem végül persze megjött. Most vagyok a 8.ciklusnapon. Jövőhétre peteérés környékére kértem idópontot a dokimhoz uh.ra. Most is szedem a clostit, szeretném látni hogy minden ok e!?

Kérdező, Neked kitartást kívánok! Semmi sem történik véletlenül. Ha kijössz a kórházból, újult erővel vághattok bele ismét a babaprojektbe!! 😊 Szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!!

2016. jún. 15. 09:34
 287/982 anonim ***** válasza:
100%

Szia gitta neked hányadik hónap hogy szeded a clostit? és mennyi tüsződ ért és mekkorák voltak, tuszorepszrot kaptál?

MZs voltam

2016. jún. 15. 17:44
 288/982 anonim ***** válasza:
100%
Betti mi van veled? MZs voltam
2016. jún. 15. 17:59
 289/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Ma MR volt es beigazolódott a gyanú , gerincsérvem van , nyom ráadásul egy idegcsatornat , ez okozza a labzsibbadast , fájdalmat stb ...mindenkepp operációt javasolnak ...holnap visznek egy klinikára át ahol eldől mi lesz pontosan .

Ahogy ezt megbeszéltük hívott a Nôgyogyasz , a hormon eredményein jók ,a nyálkahártya viszont nem .. Nem voltam ugye kitisztulva ... Kaparast javasolt, utana 2 hónap fogi gátló hogy beálljon a rendszer ...utana bébi start .

Ennyi röviden .Sok ez kicsit igy egyszerre 😔😢 .el is keseredtem .de ez van

2016. jún. 15. 18:17
 290/982 anonim ***** válasza:

Fúú, Kérdező, ez tényleg nem egyszerű így! :( Sajnálom.

A gerincedhez nem tudok hozzászólni, mert nincs benne tapasztalatom, csak a legjobbakat tudom kívánni neked!

A babás ügyekben viszont sokkal jobb ez, hogy a nyálkahártyád, a méhed nem regenerálódott, nem tisztult, mintha a hormonjaiddal lenne baj. Azt mindig állati nehéz beállítani, kezelni, ott egyik gond hozza a másikat. Ez egy fizikai probléma, aminek van megoldása, és meg is fog oldódni.

Drukkolok nagyon, és néha írj, mi van veled!

Ági

2016. jún. 16. 08:29
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!