Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok én 7-re nem várom. Már tegnaptól 1-2 percre be-be görcsöl a méhemnél. Már nagyon szeretnénk mi is egy babócát. Fehér folyásom van, nem sok de van. Gondolkoztam, hogy csinálok tesztet, de még 5 nap van a nem vártig és hát lehet, hogy korai lenne. Remélem, aki nem várja itt annak nem is fog jönni :) sok pozi tesztet nektek!!
PG :)
Sziasztok :) a teszt engem is nagyon csabit :) 29 naposhoz szobatra nem varom, ha 34hez meg még odébb van :( lehet nem birok jovohetig varni :D
B.
Sziasztok!
Tegnap délután szúrkált a hasam egészen ma reggelig.Hát nem tudom,beágyazódásnak kicsit korai lenne szerintem,tegnap volt a 6. nap pé után.Még egy jó hét van a nem vártig,meglátjuk,de már kiváncsi vagyok sikerült-e.Mondjuk nagyon nem élem bele magam,kisfiam is csak a 4.hónapban sikerült,most meg még csak az első hónapban vagyunk.
moniq
Hááát, én nem bírtam tovább, és ellőttem egy tesztet. Természetesen negatív lett, vasárnapra nem várom. Persze, lehetett volna halvány pozi is, de még semmi nincs veszve. :)
A "tüneteim" megvannak továbbra is, bimbó érzékenység, hasfájás, de most már kicsit feszül is a mellem. Szerencsére barnázás semmi. A múlt hónapban már csütörtökön kezdődött. Azt sem tudom, mihez számítsam a ciklus kezdetét, mert a barnázás indult csüt délután, de a piros vér csak vasárnap. Ahhoz számolom.
Az is baj volt a teszttel, hogy igaz, hogy reggel csináltam, de előtte kb másfél órával voltam pisilni. Holnap délután kibírok vagy 3-4 órát, és ismét próbálom. Vettem szuperérzékeny tesztet, kettőt, meg van Gabriell is, de az csak 25-ös :).
Tudom, hogy jó lenne szombatig legalább várni, de most nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!