Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/982 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ez érdekes mert a vegbelbe sugárzó fájdalmat tegnap en is ereztem ! 6-ra nem várom ! Na majd meglátjuk 😀
2016. jún. 2. 07:55
 102/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok én 7-re nem várom. Már tegnaptól 1-2 percre be-be görcsöl a méhemnél. Már nagyon szeretnénk mi is egy babócát. Fehér folyásom van, nem sok de van. Gondolkoztam, hogy csinálok tesztet, de még 5 nap van a nem vártig és hát lehet, hogy korai lenne. Remélem, aki nem várja itt annak nem is fog jönni :) sok pozi tesztet nektek!!

PG :)

2016. jún. 2. 09:18
 103/982 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon kísért hogy teszteljek!
2016. jún. 2. 10:13
 104/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok :) a teszt engem is nagyon csabit :) 29 naposhoz szobatra nem varom, ha 34hez meg még odébb van :( lehet nem birok jovohetig varni :D

B.

2016. jún. 2. 11:10
 105/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Tegnap délután szúrkált a hasam egészen ma reggelig.Hát nem tudom,beágyazódásnak kicsit korai lenne szerintem,tegnap volt a 6. nap pé után.Még egy jó hét van a nem vártig,meglátjuk,de már kiváncsi vagyok sikerült-e.Mondjuk nagyon nem élem bele magam,kisfiam is csak a 4.hónapban sikerült,most meg még csak az első hónapban vagyunk.

moniq

2016. jún. 2. 11:48
 106/982 anonim ***** válasza:

Hááát, én nem bírtam tovább, és ellőttem egy tesztet. Természetesen negatív lett, vasárnapra nem várom. Persze, lehetett volna halvány pozi is, de még semmi nincs veszve. :)

A "tüneteim" megvannak továbbra is, bimbó érzékenység, hasfájás, de most már kicsit feszül is a mellem. Szerencsére barnázás semmi. A múlt hónapban már csütörtökön kezdődött. Azt sem tudom, mihez számítsam a ciklus kezdetét, mert a barnázás indult csüt délután, de a piros vér csak vasárnap. Ahhoz számolom.

Az is baj volt a teszttel, hogy igaz, hogy reggel csináltam, de előtte kb másfél órával voltam pisilni. Holnap délután kibírok vagy 3-4 órát, és ismét próbálom. Vettem szuperérzékeny tesztet, kettőt, meg van Gabriell is, de az csak 25-ös :).

Tudom, hogy jó lenne szombatig legalább várni, de most nem megy.

2016. jún. 2. 11:59
 107/982 anonim ***** válasza:
Ja, Á voltam :)
2016. jún. 2. 11:59
 108/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok! én most kicsit elkenődtem :( tegnap delutan megindult a barnazas megint es meg most is tart :( viszont a hőm nem esett vissza hanem feljebb ment 37,5-re.. nagyon remenykedem h nem a mensim kezdete.. csak akkor is aggaszto, hogy még mindig barnazok, bár csak enyhén
2016. jún. 2. 12:17
 109/982 anonim ***** válasza:
RN
2016. jún. 2. 12:17
 110/982 A kérdező kommentje:
RN ne légy elkenôdve ! Még semmi sincs veszve ! Mar en is felek előre hogy meg fog jönni ....de próbálom a rossz gondolatokat elhessegetni .Legyunk pozitívak ! Es a tesztek is 😀
2016. jún. 2. 13:28
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!