Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
Szia. Igen, teszteltem. Ovuteszt full pozi, david hcg teszt nega.
Ezek szerint a facelle tényleg csak a megemelkedett LH-t mutatja, akkor lehetséges, hogy sokan ezért tesztelnek halvány "pozit"?
Érdekes igen, de láttad a teszteket, az ovutesztet is. Másra nem tudok gondolni, mindenesetre tovább figyelem. Itt a gyakorin sokan hülyeségnek tartják, hogy a hcg teszt reagál az LH-ra, pedig nem az. Régebben is megfordult a fejembe, az ezelötti kérdésemnél is. Mikor feltettem azt a kérdést, rá 15. napon megjött, ezt én is csak most néztem meg. 1-én kérdeztem, akkor csináltam a tesztet, majd 15-én megjött, és 1-én esett le a hőm is. Most viszont a hőm egyhelyben stagnál, se le, se fel nem megy. Hát ez bizony érdekes. És ahogy mondod, legalább van peteérésem, ez legalább nyugató.
Nézd meg az akkori görbém.
Monoka.
A david talán azért nem mutatta, mert nem olyan érzékeny, nem 10-es. Valósznű a facelle kimutatja, ha akkor tesztelsz, mert az érzékeny, és ezek szerint az egens is, habár annak meg a csomagolását cserélték fel, az tuti, mert a 25-ös mutatta, a 10-es meg negatyv volt. A tájékoztatójukba nem szerepel, hogy érzékeny más hormonra is. Hát pedig láthatjátok, ezt nem én találtam ki.
Az élrzékeny teszteknek van hátrányuk is, meg előnyük is, ezzel számonlni kell, csak eléggé lesújtó, mikor látsz egy kis reményt, és bumm a vége.
Tovább figyelem magam, azt meglátjuk mi lesz ezek után. Az biztos, hogy hcg tesztel kisérletezni nem olcsó mulatság. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!