Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
Sziasztok csajok.
Hát gondoltam, hogy nálam nincs baba, ezt az orvos is megerősítette. Csinált hüvelyi uhg-ot, alapos volt szerintem, és mondta, hogy baba nincs, és mnden rendben van.
Viszont nézegetem a papírom, és az van ráírva, hogy vonalas endometrium, hát nem tudom ez nem-e jelent rosszat. A vonalas dolgot nem értem. Mondtam neki a nagyon halván ypozi tesztem, de utána semmi, és gondolt a méhen kívüli terhességre, ezért elküldött vérvételre, így néznek hcg minden, vizelet cukor, még még valami cukor azt hiszem. Elfelejtettem. Az eredmény ma már kész volt, viszont holnap lesz a dokinál csak.
Hát még mindig úgy vagyok, hogy félek, és nem lettem okosabb. :(
Sziasztok.
Meg kell, hogy mondjam, totálisan kivagyok. Ma tudtam menni az eredményért, hcg 1.5, tehát baba nincs. Egy fiatal doki volt, aki teljesen leírt mint nőt. 41 éves vagyok, és neki természetes, hogy december óta nem jött meg.
Nem tudom mi van velem, de nem érzem magam úgy, hogy kész vége a nőiességemnek, ami elég fontos még a számomra. Miért kell egy 41 éves nőt leírni? Uh-on minden rendben volt. Akkor? Teljesen kivagyok, és senkivel nem tudok erről beszélni, azt sem tudom hogyan tovább. :( :(
Nagyon szépen köszönöm nektek a bíztató szavakat. Tegnap azt hittem,hogy sokkot kapok, teljesen kiborultam. Én többvet Sztk-ba nem megyek, elég volt. Azt nem tudom, most keressek egy magán nőgyógyászt, vagy egy endokrinológust.
Nekem ez az egész nagyon új, nem volt még ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!