Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/110 anonim ***** válasza:
Drukkolok,hogy minden rendben legyen a dokinál! Monoka sajnálom! :( de új hónap,új remény! :) igen Mandiga halványkák a tesztjeim, tegnap rendeltem újakat, remélem holnap megérkeznek.
2016. febr. 24. 07:16
 102/110 anonim ***** válasza:
Mandiga miujság?Mivolt a dokinàl??
2016. febr. 24. 19:25
 103/110 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok.

Hát gondoltam, hogy nálam nincs baba, ezt az orvos is megerősítette. Csinált hüvelyi uhg-ot, alapos volt szerintem, és mondta, hogy baba nincs, és mnden rendben van.

Viszont nézegetem a papírom, és az van ráírva, hogy vonalas endometrium, hát nem tudom ez nem-e jelent rosszat. A vonalas dolgot nem értem. Mondtam neki a nagyon halván ypozi tesztem, de utána semmi, és gondolt a méhen kívüli terhességre, ezért elküldött vérvételre, így néznek hcg minden, vizelet cukor, még még valami cukor azt hiszem. Elfelejtettem. Az eredmény ma már kész volt, viszont holnap lesz a dokinál csak.

Hát még mindig úgy vagyok, hogy félek, és nem lettem okosabb. :(

2016. febr. 24. 20:35
 104/110 anonim ***** válasza:
Mi lett a laboreredmény?
2016. febr. 25. 20:43
 105/110 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnàlom:(a pozitiv ovutesztekre mit mondott?
2016. febr. 26. 05:34
 106/110 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Meg kell, hogy mondjam, totálisan kivagyok. Ma tudtam menni az eredményért, hcg 1.5, tehát baba nincs. Egy fiatal doki volt, aki teljesen leírt mint nőt. 41 éves vagyok, és neki természetes, hogy december óta nem jött meg.

Nem tudom mi van velem, de nem érzem magam úgy, hogy kész vége a nőiességemnek, ami elég fontos még a számomra. Miért kell egy 41 éves nőt leírni? Uh-on minden rendben volt. Akkor? Teljesen kivagyok, és senkivel nem tudok erről beszélni, azt sem tudom hogyan tovább. :( :(

2016. febr. 26. 19:16
 107/110 A kérdező kommentje:
Ja, és a legjobb az egészbe, egyik doki elküld vérvételre, nehogy méhenkívüli legyen, a másik meg leír. :(
2016. febr. 26. 19:22
 108/110 anonim ***** válasza:
Na én ezért járok magán dokihoz! Az sztk-s doki engem is megalázott lenézett pedig 22 éves voltam, mikor 1 éve nem jött össze a baba! Kinevetett hogy van még időm teherbeesni. Ciszták voltak a petefészkeimben, szinte sosem volt peteérésem és nem foglalkozott vele! Elmentem magánba, adott gyógyszert, 3 hónap múlva terhes lettem! Azóta hozzá járok, a 3. Babámat fogom nála szülni! Próbáld meg nem felvenni a hülye doki hozzáálását! Sajnos nem mindenki való erre a szakmára aztól hogy elvégzi az orvosit! És hidd el fog jönni az a baba nem sokára! Mikor szültem volt bent egy 44 éves nő, akkor szülte a 4. Gyerekét! Nincs veszve semmi! Anyám 54 éves és még meg szokott jönni neki, tehát közel sem vagy még a menopauzához! Fiatal vagy! Bele is hülyülnék, ha 41 évesen öregnek kellene éreznem magam!! Fiatal vagy! Vizsgáltasd ki magad másik dokival! Fel a fejjel!
2016. febr. 27. 07:29
 109/110 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel!!! Miért veszitenéd el a nőiességed?! Szerintem is menj el magánrendelőbe,hogy alaposabban megnézzenek! És ne idegeskedj jön majd az a baba! Egyelőre az elég pozitív, hogy mindent rendben tsláltak,tehát ne csüggedj! A doki hozzáállását meg sz.rd le! :)
2016. febr. 27. 07:39
 110/110 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek a bíztató szavakat. Tegnap azt hittem,hogy sokkot kapok, teljesen kiborultam. Én többvet Sztk-ba nem megyek, elég volt. Azt nem tudom, most keressek egy magán nőgyógyászt, vagy egy endokrinológust.

Nekem ez az egész nagyon új, nem volt még ilyen helyzetbe.

2016. febr. 27. 09:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!