Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
 51/110 anonim ***** válasza:
Ha csinálsz teszter rakd fel,kiváncsi vagyok a fejleményekre;)
2016. febr. 15. 13:19
 52/110 anonim ***** válasza:
Na nem csináltál még?
2016. febr. 15. 15:08
 53/110 A kérdező kommentje:

Csináltam fecelle tesztet. Most nemrég, igaz, hogy reggeli pisiből. Ez is nagyon halvány. Fel kellene adnom. Csak tudnám, hogy mi okozza. El vagyok szomorodva teljesen.

[link]

2016. febr. 15. 16:52
 54/110 anonim ***** válasza:
Hm, hát ezen is látszik, de azért már kicsit tényleg erősebbnek kellene lennie. Ne haragudj,nem szeretnélek megsérteni,de hány éves vagy? Azt olvastam valahol, hogy a korai menopauza/klimax miatt is lehetnek pozitív tesztek.
2016. febr. 15. 17:23
 55/110 A kérdező kommentje:

41 vagyok. Menopauzát követően lehet pozitív hcg teszt igen, de elötte nem. Nem hinném, hogy ilyesmi lenne, legalábbis nem érzek semmi ilyet, amúgy úgy tudom, az több évig is tart. A kisfiam 3 éves. Meg ha attól lenne pozi, akkor minden nap szerintem. De nem, nekem a predictor most először lett ilyen, a facelle hol pozi, hol negatív. Mióta rágörcsöltem a babára, hihetetlen, de azóta van össze vissza ciklusom, azelött percre pontosan 25 naponként megjött. Nem tudom, ki kellene vizsgálni. Tudod ami visszatart a vizsgálatoktól meg az orvostol az a korom. Novemberben voltam dokinál, és szinte azt kaptam meg,hogy mi a fenét keresek ott mert késik. Közölték, menjek vissza egy hét múlva. Lehet a streszz miatt, vagy én már nem tudom mire gondoljak. Meg belgyógyászati megbetegedések is okozhatnak pozi teszteket. Furcsa ez ami velem történik.

Amúgy ezt a cikket találtam:

[link]

2016. febr. 15. 17:44
 56/110 A kérdező kommentje:
2016. febr. 15. 17:51
 57/110 anonim ***** válasza:
Értem. Azért 41 még koráb lenne a klimaxhoz szerintem. Valószínű,hogy túlságosan rágörcsöltél,ezért össze-vissza a ciklusod, de az pozi tesztet nem okoz. :) de mint már írtam, a korábbi tesztjeiden,más kérdésénél csak száradási csíkosnak láttam őket! Ezek viszont tényleg színesek! Szerintem van még remény!! Nem vettél még egy olyan új predictort? Azon látszana az erősödés szerintem!!
2016. febr. 15. 17:55
 58/110 A kérdező kommentje:

Predictort nem vettem, csak facellét. Holnap még tesztelek, meg van holnaputánra. Ha addig nincs változás, akkor valami van. :(

A koromat azért nem akartam írni, mert a gyakorin már láttam ahogy a 40 év körülieket lehurrogták, és ha ilyet kaptam volna, az eléggé rosszul esne. Persze én is után anéztem a klimaxnak stb. De én nem hinném. A pozi teszteknek tény, hogy semmi közük a rágörcsöléshez. Már arra is gondoltam, nem most először, hogy az LH miatt jelez, mert ezek érzékeny tesztek. Nekem x-epil még nem volt pozi, mert 25-ös. Az mindig hőmező. Most nem akartam még olyat venni, egyenlőre ennyi. Lazulnom kellene.

Novemberben volt egy méhnyakgyulladásom, azt mondta a doki, hogy gyógyulóban van, és nem adott rá semmit. Én pár hete vettem egy kúppot, gondoltam inkább rendbe teszem magam, a gyógyszertárba is ajánlották. Vártam, hogy megjöjjön, hogy tudjam használni, de azóta se semmi. :(

Így meg félek elkezdeni, mert ha megjön, akkor hogy használom.

2016. febr. 15. 18:13
 59/110 anonim ***** válasza:
Ha nem erosodik a teszt akkor lehet csak kemiai terhesseg es majd megfog jonni! Helyedbe csak elmennek dokihoz a tesztekkel es kernek egy Hcg-t verbol.
2016. febr. 15. 18:20
 60/110 A kérdező kommentje:

Erre is gondoltam, hogy esetleg kémiai.

Szültem már, több gyerekem is van, a legnagyobb 21 éves. Mindegyik egyből összejött. Most meg. :(

2016. febr. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!