Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 A kérdező kommentje:
És persze gratulálok a babához. Bárcsak nekem is baba lenne.
2016. febr. 14. 10:10
 32/110 anonim ***** válasza:
Nos,messze áll tőlem,hogy feleslegesen biztassam a kérdezőt... Egyszerűen látszik a két csík,ami ezeken szemmel láthatóan rózsaszín! Tényleg nem ártana itt valakinek egy szemüveg! :D (Bár megjegyzem én is szemüveges vagyok, de anélkül is látom! :D ) Kérdező! Ami fontos,hogy időn belül jött-e elő a predictoron a második csík! Mert ez a teszt 10 perc után tényleg nem értékelhető! Nekem volt belőle szellemcsikos, de könnyen megkülönböztettem a valós pozitívtól. Hátulról,ha megvilágitod, a szellemcsik nem látszik, az igazi pozin látszani fog, hogy rózsaszín a hátulról világitásnál! Komolyan, ez nekem ennél a predictornál tutira így volt!!! Drukkolok neked! És igen, a többi teszted más kérdéseknél szerintem nem volt pozi, de ezek nagyon úgy néznek ki!!! :)
2016. febr. 14. 10:39
 33/110 A kérdező kommentje:

Időn belül jött ki igen, és 10 percen belül fotóztam, nem vártam sokat. Nem tudom eldönteni, hogy pozi akar lenni, vagy inkább szellemcsík.

Ilyen lett most:

[link]

2016. febr. 14. 11:56
 34/110 anonim ***** válasza:
Ha 10 percen belül jött ki, akkor pozi! :) Nem próbáltad a világítást? Persze ahhoz szedd szét a tesztet,úgy látszik.
2016. febr. 14. 12:29
 35/110 A kérdező kommentje:

Én azt mondom, hogy 5 percen belül kijött, viszont később fotóztam, azt úgy 10 percen belül. Most a végén ahogy látom és változik, fura, vagy ez ilyen teszt? Ebből eddig nekem csak negatív volt, ey csík sem jelent meg még időn túl sem. Meg fogom világítani teloval, 17 óra körül hozzák mert szervízbe volt. Nincs más lámpám. :(

Neked milyen volt mikor halvány volt a csík, neked is változott? Vagy ez most mi? Kezdem elveszíteni a reményt. :( Több tesztem nincs.

2016. febr. 14. 15:58
 36/110 anonim ***** válasza:
Milyen változást tapasztaltál? Nekem száradás után picivel erősebb lett,annyi. Mást nem vettem észre.
2016. febr. 14. 16:27
 37/110 anonim ***** válasza:
0%

Ha a 62. napon vagy, akkor menj orvoshoz, mert ennyi idősen már a doki is látja, ha terhesség van. És vidd el a tesztek képeit is, a doki is meg fogja mondani, hogy ezek negatív tesztek. Statisztikailag is valószínűtlen, hogy ennyi rossz álpozitív teszt legyen, ezt te is beláthatod.

Ha mégis baba lenne, akkor azért nem mutat a zeszt semmit, mert már olyan előrehaladott a terhesség, hogy túl magas a teszthez a hcg. Ez viszont azt jelentené, hogy 3-4. hónapról beszélünk, ezzel meg már más tünetek is járnának.

4-5 hónap egyáltalán nem sok, de ha rendszertelen a menzesz, akkor meg kéne tudi ennek mi az oka. Lehet szimplán az is, hogy stresszelsz a baba témán, ami abból is látszik, hogy napi több tesztet csinálsz. De lehet pl fertőzés is, ami felborítja a ciklusod és a teherbeesést is akadályozza. A férjednek és neked sem ártana egy kenettenyésztés, még akkor is, ha tünetmentesek vagytok, pláne, ha mostanában voltatok pl uszodában.

Szóval nyugi és holnap jelentkezz be a nőgyógyászodhoz!

2016. febr. 14. 16:34
 38/110 A kérdező kommentje:

Novemberben voltam dokinál, volt cvitológia meg hüvelyi ultrahang is. Nekem eddig csak a facelle teszttel volt ilyen tapasztalatom, a többi az mindig nega volt. Ha az ember lát egy kis halvány csíkot, szerintem ismét tesztel, hogy mi lehet. Holnap mindenképp kérek időpontot, és veszek még egy utolsó tesztet. Has az nega vagy halvány, akkor feladom. Majd a doki megmondja mi a helyzet, remélem.

Ha teyük fel baba lenne a dologban, akkor azt sem tudom hányadik dpo-n vagyok. Az is lehet, hogy valami bajom van, amiért pozik lettek ezek a tesztek is. Erre keresem a választ, mert most orvoshoz sem tudok menni, és azért idegesít. Van már gyerekem, szültem, tudom milyen a terhesség. Akkor viszont nem foglalkoztam ezzel a témával.

2016. febr. 14. 17:35
 39/110 anonim ***** válasza:
29es vagyok. Majusban egy missed ab után teljesen felborult a ciklusom. Volt 40 napis és 26 napos ciklusom is. Predictort 16. Dpon használtam akkor lett pozitív, viszont nekem nem azonnal jött ki a masodik csík. El is ajartam dobni mikor észre vettem hogy mintha lenne ott vmi... vartam kb 5 oercet és akkor már erős volt.
2016. febr. 14. 18:14
 40/110 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nekem pár perc múlva lett olyan, de most már világosabb,alig látni. Kezdem feladni, mert tényleg a predictor tesztben bíztam, mert, hogy korán kimutatja. Itt a gyakorin láttam képet predistor és facelle tesztről is, facelle erősebben mutatta az illetőnek mint a predictor. És olyan rossz, mert se dpo.-t semmit nem tudok. És ha máglátjátok a görbém, elsírjátok magatokat, hogy ez minden csak nem babás görbe. Így együtt véve, most úgy érzem, ismét becsaptak a tesztek. Egész nap mindjárt megjön érzésem is van, de eddig még semmi.

Itt a görbém, siralmas tudom. :(

[link]

2016. febr. 14. 21:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!