Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
Sziasztok.
Olyan aranyosak vagytok, és jól esik, hogy írtok. Nem bántódok me semmin, mindenre felkészültem azt hiszem. Nem vagyok már 10 éves, tehát álomba nem ringatom magam, csak reménykedek, és igen, megvisel, mert kezdtem örülni, csak feleslegesen. Nem tudom mire gondoljak, ismét ezt tudom írni. Ma is csináltam egy facelle tesztet, picikét erősebben látszik. Tegnap később is csináltam, még azon is erősebb mint a reggelin. Lehet a vizeletemben van valami? Vettem már rég gabriel általános tesztet. Van ami eltér a normáltól, csak nem tudom, hogy tényleg hihető-e.
Leukocita, Nitrit, Fehérje is talán? Nem tudom, nincs olyan szín. Lehet itt kell kezdeni a kivizsgálást, persze doki, nődoki mindenképp kell, mert ugye még mindig nem jött meg. A teszteket is tudnám mihez viszonyítani, ha tudnám, hányadik dpo-n vagyok, ha egyáltalán volt ovum.
Ha esetleg van türelmetek, és megnéznétek ezt, decemberben volt egy ilyen kérdésem. A lényeg,hogy ugyanaz van most is, vagy esetleg láttok-e valami változást. Én nem tudom eldönteni.
Ha megnézitek, igaz kicsit hosszú, azt megköszönném.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!