Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
 61/110 anonim ***** válasza:
Ezen is otvan halványan de már nekem is kezd fura lenni hogy miért ilyen lassan erösődik,szerintem terhesség okozza a halvány pozi teszteket.De azt csak a doki tudja megmondani hogy meglévö terhesség vagy elhalt.Bocsi hogy ezt irtam de sajna ez tenyleg lehet kémiai terhessèg is,de lehet nálad is lassan választodik ki a vizeletben a hcg.Mielöbb menny vèrvételre mert abbol pontosabban megtudod mi a helyzet,ezzel a sok tesztel csak idegesited magad.
2016. febr. 15. 23:54
 62/110 anonim ***** válasza:
Ezen is látszik a csík. Tényleg a doki a legjobb megoldás. Nagyon drukkolok hogy mégis baba legyen!!!
2016. febr. 16. 07:05
 63/110 anonim ***** válasza:
Na miújság kérdező? Teszteltél??
2016. febr. 16. 08:18
 64/110 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Olyan aranyosak vagytok, és jól esik, hogy írtok. Nem bántódok me semmin, mindenre felkészültem azt hiszem. Nem vagyok már 10 éves, tehát álomba nem ringatom magam, csak reménykedek, és igen, megvisel, mert kezdtem örülni, csak feleslegesen. Nem tudom mire gondoljak, ismét ezt tudom írni. Ma is csináltam egy facelle tesztet, picikét erősebben látszik. Tegnap később is csináltam, még azon is erősebb mint a reggelin. Lehet a vizeletemben van valami? Vettem már rég gabriel általános tesztet. Van ami eltér a normáltól, csak nem tudom, hogy tényleg hihető-e.

Leukocita, Nitrit, Fehérje is talán? Nem tudom, nincs olyan szín. Lehet itt kell kezdeni a kivizsgálást, persze doki, nődoki mindenképp kell, mert ugye még mindig nem jött meg. A teszteket is tudnám mihez viszonyítani, ha tudnám, hányadik dpo-n vagyok, ha egyáltalán volt ovum.

2016. febr. 16. 08:54
 65/110 A kérdező kommentje:
2016. febr. 16. 09:07
 66/110 anonim ***** válasza:
Huu nekem erősebbnek tűnik!! :) Szerintem reménykedhetsz még! Nem tudod egymás alá tenni a teszteket és lefényképezni úgy? Szivesen megnézném!! Nagyon szorítok,hogy baba legyen. Az általános tesztről nem tudok nyilatkozni,még.sosem láttam/használtam.
2016. febr. 16. 09:39
 67/110 anonim ***** válasza:
Megnéztem a régebbi képekkel együtt, tutira erősebb! Kértél már időpontot a dokihoz?? Szerintem mihamarabb el kell menned! Nem ijesztgetésből,de nehogy méhen kívül legyen. Az is okozhatja a lassú hcg emelkedést, de lehet neked csak alapból lassabban emelkedik, nem tudni. De most már tényleg el kéne menned dokihoz!!!
2016. febr. 16. 09:47
 68/110 A kérdező kommentje:

A felső az reggeli pisiből, a második az késő délutáni, az alsó a mai. A vakú annyira kivilágosítja, élőben jobban látni. Halvány, és ez a baj.

[link]

[link]

2016. febr. 16. 10:00
 69/110 A kérdező kommentje:

Ha esetleg van türelmetek, és megnéznétek ezt, decemberben volt egy ilyen kérdésem. A lényeg,hogy ugyanaz van most is, vagy esetleg láttok-e valami változást. Én nem tudom eldönteni.

Ha megnézitek, igaz kicsit hosszú, azt megköszönném.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. febr. 16. 10:39
 70/110 anonim ***** válasza:
Ènis erösebbnek látom a mai teszted;)Szinte biztos hogy pocaklako okozza,de mivel nemtudod mikor volt ovud igy azis lehet hogy minden ok.Én továbra is drukolok;)
2016. febr. 16. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!