Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
Ma kérek időpontot, csak ki tudja mikorra kapok.
Nagyon szemcsés lett, ésúgy megváltozott a teszt, azt nem tudom, hogy ez normális-e, furának tartom. Ma még nem teszteltem mert nincs tesztem, filózok vegyek-e, de csak 13 óra körül tudok menni. Addig meg esz a fene, hogy most mi van. Talán az megmondaná végre, hogy reménykedjek vagy adjam már fel. Dokitól is félek, hogy olyat fogok hallani amit nem szeretnék. :(
Be fogok dilizni teljesen.
Aranyos vagy, köszönöm. Veszek több tesztet, gazdagítom a rossmannt továbbra is. :)
Időn belül jött ki az biztos. Megcsináltam, kijöttem a fürdőből, leültem a géphez, és utána néztem, és láttam rajta. Ez mind nem volt 5 percnél több. Picit még vártam, nézegettem, és utána fotóztam le.
Veszek tesztet, nem bírom ki így. Megirom az eredményt.
Ami fura, hol érzem a cicim, holmeg nem, de csak enyhén. Ez mitől lehet? Teljesen megbolondultak a hormonjaim. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!