Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 A kérdező kommentje:

Ennyi maradt a tesztből. :(

Holnap vegyek egy facellét? Már nem tudom.

[link]

2016. febr. 14. 21:53
 42/110 anonim ***** válasza:
Hát én sem tudok mit mondani...lassan elmehetnél dokihoz is, hátha tud vmi okosságot hozzáfűzni.
2016. febr. 15. 07:42
 43/110 anonim ***** válasza:
Még lehet ezután száradt ki teljesen. Most hogy néz ki? Azt hiszem pár óra elteltével én is észrevettem, hogy így "bezavarosodott" a teszt, ilyen szemcsés is volt, de utána száradt ki teljesen és jobban látszott a csík mint előtte. Most nem teszteltél?
2016. febr. 15. 07:56
 44/110 A kérdező kommentje:

Ma kérek időpontot, csak ki tudja mikorra kapok.

Nagyon szemcsés lett, ésúgy megváltozott a teszt, azt nem tudom, hogy ez normális-e, furának tartom. Ma még nem teszteltem mert nincs tesztem, filózok vegyek-e, de csak 13 óra körül tudok menni. Addig meg esz a fene, hogy most mi van. Talán az megmondaná végre, hogy reménykedjek vagy adjam már fel. Dokitól is félek, hogy olyat fogok hallani amit nem szeretnék. :(

Be fogok dilizni teljesen.

2016. febr. 15. 08:27
 45/110 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nekem utána "letisztult" a teszt, elmúlt rola ez a szemcsésség vagy mi, és látszott rendesen. Neked azota is olyan? Annyit tudok mondani erre, hogy azt írja,10 perc után ne értékeld. Azt mondtad, 5 percen belül jött ki a csík. Akkor viszont haalvány pozi. Vegyél tesztet szerintem, de úgy, hogy holnap reggelre is legyen! Próbálj megnyugodni! Drukkolok!
2016. febr. 15. 08:46
 46/110 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszönöm. Veszek több tesztet, gazdagítom a rossmannt továbbra is. :)

Időn belül jött ki az biztos. Megcsináltam, kijöttem a fürdőből, leültem a géphez, és utána néztem, és láttam rajta. Ez mind nem volt 5 percnél több. Picit még vártam, nézegettem, és utána fotóztam le.

Veszek tesztet, nem bírom ki így. Megirom az eredményt.

Ami fura, hol érzem a cicim, holmeg nem, de csak enyhén. Ez mitől lehet? Teljesen megbolondultak a hormonjaim. :(

2016. febr. 15. 08:59
 47/110 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. :/ Nekem is fiammal az elején alig volt érzékeny, pár héttel később nagyon fájt,aztán megint nem. Majd írj, mi a helyzet.
2016. febr. 15. 09:14
 48/110 anonim ***** válasza:
Ez a falyta prediktor nekem sose szellemcsikosodott pedig hasznàltam párszor,amikor terhes voltam akkor ugyanilyen halvány volt mind a tied,de a doki biztosat tudna mondan akár 1 vérvétellel.Drukkolok
2016. febr. 15. 09:16
 49/110 A kérdező kommentje:
Monoka. Köszönöm. Eddig nekem sem, pedig elég sokat csináltam mostanában belőle. Doki lesz, de ma veszek egy tesztet még, vagyis 2-3-at. :)
2016. febr. 15. 10:17
 50/110 A kérdező kommentje:
47-es. Mindenképp megírom, bármi lesz. 2 napig úgy éreztem mindjárt megjön, ma eddig még semmi. Valami nagyon nem jó velem. :(
2016. febr. 15. 10:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!