Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
REndeltem vateráról tesztet, megjött most.
A 15-ös ovutesztem full pozitív, a reggeli pisiből csináltam meg.
De megjött december 15-én, azóta pedig nem. :(
Akkor is ovuteszteltem minden nap, most hagytam ki kb 2 hetet? Már nem is tudom, mert elegem lett.
Gondoltam rendelek, hogy az mit mutat. Egyből pozi lett.
Egyszerre eddig még nem volt pozi az ovu és a hcg teszt. Külön-külön igen. Akkor gondoltam rá, hgoy esetleg ovut mutat? A mai teszt egyértelmúűbben színesebb mint a régi facelle tesztek. Bezavarodok.
Ja, kértem időpontot, 24-ére kaptam. :(
David 15-ös tesztet rendeltem, ha 15-ös, nem tudom, ezt nem igazán használtam, csak az one stepet. Arra is írják, hogy később mutatja az eredményt, hát a dávidról nem tudom.
Az negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!