Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
 71/110 anonim ***** válasza:
Elolvastam az összes választ a régi kérdésednél. Hát érdekes. Azóta egyszer sem jött meg? Voltál dokinál azóta?? A mai teszted erősebb, mint eddig bármelyik volt, csak az gyanús,hogy ilyen lassan emelkedik a hcg. Szerintem nem kéne húzni a dolgot tovább, ne várj, menj dokihoz! Nagyon drukkolok, hogy egészséges terhesség legyen!!:)
2016. febr. 16. 11:35
 72/110 A kérdező kommentje:

REndeltem vateráról tesztet, megjött most.

A 15-ös ovutesztem full pozitív, a reggeli pisiből csináltam meg.

2016. febr. 16. 11:43
 73/110 anonim ***** válasza:
Akkor leher most van ovud??? Hcg tesztet nem rendeltél?
2016. febr. 16. 11:51
 74/110 A kérdező kommentje:

De megjött december 15-én, azóta pedig nem. :(

Akkor is ovuteszteltem minden nap, most hagytam ki kb 2 hetet? Már nem is tudom, mert elegem lett.

Gondoltam rendelek, hogy az mit mutat. Egyből pozi lett.

Egyszerre eddig még nem volt pozi az ovu és a hcg teszt. Külön-külön igen. Akkor gondoltam rá, hgoy esetleg ovut mutat? A mai teszt egyértelmúűbben színesebb mint a régi facelle tesztek. Bezavarodok.

Ja, kértem időpontot, 24-ére kaptam. :(

2016. febr. 16. 12:07
 75/110 anonim ***** válasza:
Csinálj egy hcg-t is,ha azt is rendeltél!
2016. febr. 16. 12:09
 76/110 A kérdező kommentje:
2016. febr. 16. 12:11
 77/110 anonim ***** válasza:
Ez az ovuteszt ugye? Tényleg erős pozi!! Legyetek együtt azért :D hcg-t csinálsz?
2016. febr. 16. 12:19
 78/110 A kérdező kommentje:

David 15-ös tesztet rendeltem, ha 15-ös, nem tudom, ezt nem igazán használtam, csak az one stepet. Arra is írják, hogy később mutatja az eredményt, hát a dávidról nem tudom.

Az negatív.

2016. febr. 16. 12:26
 79/110 A kérdező kommentje:
H most lenne ovum, akkor az nem jó, mert nem tudunk együtt lenni, a munkahelye kiküldte külföldre, tegnap utazott el, és csak pénteken jön haza. :(
2016. febr. 16. 12:28
 80/110 anonim ***** válasza:
Na miujság? Ma nem teszteltél??
2016. febr. 17. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!