Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
Szia utolsó válaszoló. Igen, az utolsó feltöltött képen nem látni szinte semmit, annyira halvány a csík, hogy nem tudtam fotózni, én is alig láttam, pedig elvileg 10-es, amin látni az meg 15-ös. Valószinű rossz a csomagolás, összekutyulták. A legújabb predictor tesztet vettem igen.
És tényleg úgy gondolod, a többi csak szellemcsík volt, ezen meg talán van mégis valami kis biztató? Úgy félek tesztelni, és most olyan megjön érzésem is van. :(
Nem tudom mi lesz ennek a vége.
Mindenképp megírom, bármi is lesz az eredmény. :)
Szörnyen gonosznak tartom, hogy mondjátok a kérdezőnek, amit hallani akar, annak ellenére, hogy a tesztek negatívak.
Kérdező, a második csík a hcg reagens helye, nem gyenge pozitív, minden teszten ott van, hiszen különben nem működne a teszt.
Elhiszem, hogy szeretnél babát és remélem, összejön, de a tesztek szerint nem ebben a hónapban.
Mióta próbálkoztok amúgy?
23-as. Én azt akarom hallani, amit láttok, gondoltok. Sokat filóztam, hogy feltegyem-e ezt a kérdés, mert volt már pár ilyen jellegű kérdésem, de ott baba nem volt.
A csíkok valóban látszanak, csak halványak. Lehet, hogy nincs baba, de valamiért ott van.
Mi 4-5 hónapja próbálkozunk. A ciklusom 3 hónapja megbolondult. Volt egy 43 napos, egy 21 napos, és most tartok a 62. napon, ezért nem tudom, hogy mi van, és tesztelek. Az is lehet, hogy a tesztek csapnak be, nem kizárt, épp ezért vagyok kiváncsi más véleményére is.
Kedves utolsó. Köszönöm, hogy így kiállszmellettem. Tegnap úgy éreztem megjön, a "folyásom" kicsit több lett, de semmi vér. Ma remegve, de megcsináltam a predictor tesztet.
Halványan ezen is van valami, és most félek, hogy mi ez.
Komolyan mondom, hányingerem van, de ettől a bizonytalanságtól. Holnap veszek facelle tesztet, mert az jobban mutatja, ha van baba. Hiába van erre a tesztre ráírva, nem érzékenyebb a facelle tesztnél.
5-6 napja csináltam ilyen tesztet, azon semmi nem volt. Sőt, eddig ahányat csináltam, csak hómező volt. Most nem tudom.
Képem:
Igen, én is látom, halvány de ott van. Most olyan rossz, hogy két külömböző teszttel teszteltem, mert nem tudom mire gondoljak. Alig várom, hogy holnap legyen, megyek veszek facellét. Örülnék nagyon, ha baba lenne. :)
De félek, hogy nem az. Ma is megjön érzésem van. Istenem, mi lesz ebből. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!