Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
Monoka, nagyon sajnálom. Köszönöm a drukkot, de nálam semmi eddig. Nálad még alakulhat. Ha most lesz ovum, akkor lehet lecsúszunk róla :( és ismét várhatom a következő nemvártat.
Teljesen igazad van, valakinek aki nem is akarja pikk-pakk ott a baba, mi meg minden hónapban várjuk a csodát.
Igazságtalan ez az egész. :(
10-es, vagy 25-ös a teszted? Vigyázz, mert nálam tuti félrecsomagolták. Ha 25-ös a tiéd, akkor még van remény.
Drukkolok nagyon neked!!!!
Sziasztok csajok.
Monoka, a végén összejött a baba? Nagyon drukkolok Neked!!!!
Nekem még mensi sehol, holnap doki, félek nagyon.
Az ovutesztem ma megint nagyon pozitív, lehet most a 15-ös nem jó? Viszont ma leesett a hőm. Gyanakodhatok ovura?
A hasamba én is érzem azt az izomlázszerű érzést, és nem tudom hova tenni, lehet nálam ovut jelez. Passz. Napokig szúrkált mindkét oldalam, gondoltam peteérésre, talán igyekszik megrepedni is. Bízom benne, ha nem baba, akkor ovu. Nem várom a mensit, de ez így nagyo rossz, hogy semmi nemt történik, vagyis talán most. Reménykedek.
Kedves utolsó.
Halkan gratulálok a pozi tesztedhez. Erős lett a második csíkod? Én a halvány tesztektől már félek, úgyhogy ma nincs is tesztem. Valahol jó, valahol meg rohadtul tesztelnék, csak unom már a hőmezőt meg a halvány csíkokat.
Csajok én nagyon szurkolok mindannyiunknak. És örülnék, ha beszámolnátok.
Mindenkinek kell egy kis bátorítás, hogy legalább a reményt ne veszítsük el. :)
Szia! :)
Végigolvastam az összes hozzászólást. A hcg teszteken én is láttam a második csíkot, de egy tuti biztos: Míg az lh tesztet használják jóstesztelésre is, addig a hcg nem képes kimutatni az ovulációt. "Az ovulációs teszt nem a terhesség kimutatására készült, de az LH és HCG molekulák evolúciós rokonsága, illetve hasonlósága miatt bármely ovulációs teszt – kivéve a digitálist – képes 70%-os biztonsággal a terhesség jelzésére, vagyis néhány nappal korábban, mint a terhességi teszt."
Én nagyon nagyon drukkolok neked, és rettentő kíváncsi vagyok mit mond a doki! Majd gyere a hírekkel mindenképp! :)
Monoka. Sajnálom. Reméljük ez a hónapod sikeres lesz, nagyon szurkolok neked!!!
Hát én em tudom, hogy ez most mi velem,lehet ovu, mindenesetre kihasználtuk, így remélem és bízok benne, hogy végre már sikerül. Holnap doki, félek, hogy rosszat fog mondani.
Majd megírom mit mondott.
Köszönöm, hogy szorítasz nekem, én is neked nagyon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!