Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egens hcg teszttel érdekelnéne...

Mandiga kérdése:

Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?

Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 12. 19:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok. :)

Szóval az egens kazettás az nem jó?

Vettem 8 db 10-es és 2 db 25-ös tesztet. Amiket eddig csináltam 5 10-est, az hómező volt. Tegnap a 25-ös, látjátok, olyan lett, és ma is a 25-ön van valami. Én csak attól félek, hogy nem baba miatt, vagy a teszt rossz, vagy velem van gond. Van egy predictor early legújabb tesztem, de ma még nem merem megcsinálni.

Félek, hogy ismét csalódok. Ja, és 5 percen belül jött ki ma a halvány csík. A baj, hogy nem tudom mikor kell megjönnie, az ovummal sem vagyok tisztában, a görbém is nagyon fura.

2016. febr. 13. 10:00
 12/110 A kérdező kommentje:

Ilyen lett, időn belül. Ha holnap negatív lesz a predictor early akkor már nem tudom mire gondoljak.

[link]

2016. febr. 13. 10:23
 13/110 A kérdező kommentje:

Ez a 10-es teszt. Nagyon halványan látni valamit, viszont fotózni nem tudom rendesen,lehet ti semmit nem láttok rajta. Tegnap ez még teljesen hómező volt. Nem tudom mire gondoljak, most félek, hogy mi lesz ebből. :(

[link]

2016. febr. 13. 11:19
 14/110 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitiv lesz :)
2016. febr. 13. 12:25
 15/110 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm. Félek, itt is írták, hogy adott már téves eredményt. Nem ismerem ezt a tesztet, a fastest oldalról rendeltem. Bárcsak tudnám, hogy most mi van.
2016. febr. 13. 13:31
 16/110 anonim ***** válasza:
Egyszeru! Veszel egy masik tesztet nem kazettasat es megcsinalod ;)
2016. febr. 13. 17:10
 17/110 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ti mit néztek, de akárhigy állítom a kijelzőt ezek mind negatív tesztek.

Kérdező, hagyd a teszteket a fenébe, feleslegesen görcsölsz rá a babatémára. Ha 4-5 nap múlva még mindig nincs menzesz, akkor tesztelj újra, addig felesleges!

2016. febr. 13. 17:35
 18/110 A kérdező kommentje:
Látszik halványan, meg színe is van. Persze, hogy tesztelek máfajtával is, de csak holnap. Ha az negatív lesz, akkor feladom, és tuti, hogy nincs baba. De menzesz sincs eddig :/
2016. febr. 13. 17:48
 19/110 anonim ***** válasza:
Szia! Láttam már több kérdésnél is tesztjeidet,azokra nem, de erre én pozit mondanék! Predictor earlyböl az újat vetted,ami akár 6nappal mensi előtt pozi lehet? Az márbkimutatja tuti,ha ezek tényleg pozik! Drukkolok,írd meg majd mi lett az eredmény! :)
2016. febr. 13. 18:34
 20/110 anonim ***** válasza:
Ja, és bocsi de én azt nem értem,hogy a 17-es hogy nem látja? :D Nem is kell keresni,látni lehet simán a második csíkokat, kivéve az utolsó linkelt képeden(a 10es teszt) az nagyon két esélyes.
2016. febr. 13. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!