Egens hcg teszttel érdekelnének tapasztalatok. Mennyire megbízható? Szokott szellemcsíkos ál"pozitív" lenni?
Ma úgy jártam, hogy véletlenül a 25-ös tesztet bontottam ki, nem figyeltem, és megjelent egy nagyon halvány csík, viszont tegnap a 10-es negatív lett. Ez lehetséges? Esetleg rosszul csomagolták? Vagy nem megbízható?
Itt a tesztem, a kék az tegnapi facelle:
De aranyosak vagytok. :)
Szóval az egens kazettás az nem jó?
Vettem 8 db 10-es és 2 db 25-ös tesztet. Amiket eddig csináltam 5 10-est, az hómező volt. Tegnap a 25-ös, látjátok, olyan lett, és ma is a 25-ön van valami. Én csak attól félek, hogy nem baba miatt, vagy a teszt rossz, vagy velem van gond. Van egy predictor early legújabb tesztem, de ma még nem merem megcsinálni.
Félek, hogy ismét csalódok. Ja, és 5 percen belül jött ki ma a halvány csík. A baj, hogy nem tudom mikor kell megjönnie, az ovummal sem vagyok tisztában, a görbém is nagyon fura.
Ilyen lett, időn belül. Ha holnap negatív lesz a predictor early akkor már nem tudom mire gondoljak.
Ez a 10-es teszt. Nagyon halványan látni valamit, viszont fotózni nem tudom rendesen,lehet ti semmit nem láttok rajta. Tegnap ez még teljesen hómező volt. Nem tudom mire gondoljak, most félek, hogy mi lesz ebből. :(
Nem tudom, ti mit néztek, de akárhigy állítom a kijelzőt ezek mind negatív tesztek.
Kérdező, hagyd a teszteket a fenébe, feleslegesen görcsölsz rá a babatémára. Ha 4-5 nap múlva még mindig nincs menzesz, akkor tesztelj újra, addig felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!