Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
11-es vagyok!
Olyan közel vagytok már a tudáshoz, tényleg remélem mindenki babás ebben a hónapban. Én kcisit elvagyok keseredve, mert a ciklus.hu nem írta be a peteérést még, a tervezettbaba már beírta, de a hőm 2napja 36,7 nem megy feljebb.
20-as vagyok, bocsi hogy eltűntem, de konzultációm volt egész héten, hogy vagytok? Olvastam hogy görcsölgettek, hát én is egész héten, irtam már előbb is hogy valószínű peteérés miatt, de ez tartana egész héten? :O
Izgulok, de nagyon, én 26 vagyok a férjem 30 :)
Igen ezzel nyugtatom magam én is :D, mikor is fogtok majd akkor tesztelni? Nekem elvileg jővő szombaton kell megjönni, de nem hiszem hogy most sikerülne, hiába voltunk együtt a férjemmel az elvi peteérés napján meg előtte is folyamat, de most egész héten a konzultáció miatt nem voltam itthon :(
(20-as)
Ne csüggedj! Nem biztos az, hiszen minden terhesség más! Mikor kell megjönnie?
(20-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!