Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
10-es
Biztos, hogy megírom és folyamatosan értesítelek titeket! :)
Jól tudod, hogy a peteérés előtti együttlétből lány lesz!
Amúgy aznap mi se voltunk együtt. Utána egy nappal és előtte talán 3 nappal, szóval igen kevéske az esély, de van! Elég termékeny páros vagyunk, ha visszatekintek... :P Na, de lesz ami lesz! Ha most nem jött össze, jövő hónapban egyáltalán nem fogunk védekezni. Nálunk ez hirtelen jött dolog volt. :D Legyetek jók!
10-es
Újra itt. Nemrég raktam le a lányomat és már most tiszta lázban vagyok a holnap reggel előtt. Általában és 20 perccel hamarabb kelek, mint a férjem. Vagyis egyszerre kelünk, de ő még lustizik, míg én nagyjából összekészülök. Akkor gondoltam, hogy gyorsan tesztelek. Félek tőle, félek, hogy csalódni fogok. Viszont azt se tudom, hogy nyugtassam-e magam, hogy az, hogy negatív lehet még pozitív, vagy nyugodjak bele, hogy nem jött össze a baba és ha mégse jön meg, akkor örülni fogok. Ha nem lenne ez a hétvége, akkor tuti nem tesztelnék. Szerintetek? Igaz tuti nem vagytok és majd csak akkor látom a válaszotok, amikor már túl vagyok a teszten. Mind1.
10
Jó reggelt! :)
Én is dolgozom, vagy valami olyasmi! :) Hát az lett, amire számítottam, negatív, de nincs kesergés, mert ugye az ovum 22-én volt és a ciklus.hu szerint 24-én, szóval időm mint a tenger. Hajnalban, mikor már éreztem, hogy pisilnem kell, győzködtem magam, hogy aludj vissza, lassan úgyis kelek. Sikerült elaludni, de azt álmodtam, hogy teszteltem és pozitív lett, majd újra és az is. Le is fotóztam, el is küldtem nektek. Aztán keltem, megcsináltam és negatív. Gondoltam ha pozitív, ha negatív, jó lesz a kedvem és semmit se vesz észre a párom. Így is volt, míg meg nem kérdezte, hogy ki lakik a pocakodban? Mondom senki. erre elfordultam és majdnem elsírtam magam. Hát, röviden ennyi volt a reggel. Majd tesztelek jövő héten is ( szerintem hétfőn), de ha akkor is negatív, még mindig lesz pár napom a nem várt napjáig (ahogy a ciklus.hu kiírta). Majd kiderül. Ha meg nem lettem terhes most, annak is megvan a maga oka! Semmi se történik ok nélkül! :D Majd jön, ha jönni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!