Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek jött össze az első...

Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?

Figyelt kérdés

tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)

Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?

2015. szept. 24. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim ***** válasza:
Csajok az késői peteérés is lehet. Ha tudjátok, kapjátok el ma a leendő apukát!
2015. szept. 28. 12:42
 32/136 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Én ma vagyok a 12. ciklusnapomon. Fogalmam nincs mikor kéne megjönnie. Én most mondtam páromnak, hogy én feladom, úgyse fog össze jönni elsőre. Ha valaki tud már valamit írjon, ez olyan izgalmas dolog:) Maximum együtt babázunk :)
2015. szept. 28. 14:16
 33/136 A kérdező kommentje:
nekem ha 22-én tényleg a peteérésemet éreztem (máskor mikor így volt akkor mindig 26 napra jött meg) egyébként 24-36 napig szokott kb változni mióta nem szedem a gyógyszert. Tehát egy hét múlva nem kellene megjönnie :D izgatottan várjuk :D Nálunk a leendő Apukának vannak félelmei idézem "az sem kizárt hogy vak tölténnyel lövöldözöm" de remélem nem jön meg és apuka félelmei elillannak hamar :) Szurkolok nektek is, magunknak is csajok :)
2015. szept. 28. 16:35
 34/136 anonim ***** válasza:

11-es vagyok! Így állok most. Hát nem tudom, tegnap azt hittem meghalok, kést forgattak a jobb petefészkemben, egész nap fájt a hasam.

[link]

2015. szept. 30. 08:36
 35/136 A kérdező kommentje:
nekem is mindig így van ha peteérésem van :) :) :) úgyhogy hajrá-hajrá :P
2015. szept. 30. 11:24
 36/136 anonim ***** válasza:

10.-es vagyok!

Kedves kérdező, nekem is 22-én volt elvileg peteérésem. Te hogy érzed, összejött? Én eddig csak reménykedtem, hogy igen, jelen pillanatban meg úgy gondolom, hogy ez a hónap nem lesz sikeres. Kicsit fáj, főleg, mert nem akartam magamat beleélni. Te mikor tesztelsz? Csak a nemvárt napján vagy már előtte?

2015. szept. 30. 11:47
 37/136 A kérdező kommentje:
:D hát igazából mondtam barátnőmnek hogy 5 nap múlva nem kellene megjönnie :D megkérdezte hogy "érzel valamit?" a válaszom egy határozott "semmit" volt. Nem tudom... Reménykedem picit, de úgy gondolom, nagyon pici az esély rá, hogy rögtön összejöjjön. Persze a folsavat szedem rendszeresen. Eldöntöttem, hogy csak akkor tesztelek ha már 2 napja késik, bár volt már 35 napos ciklusom is, igaz akkor nem volt peteérésem. Szívem szerint már ma tesztelnék de semmi értelme :D
2015. szept. 30. 13:32
 38/136 A kérdező kommentje:
jaj és miből gondolod, hogy nem lesz sikeres ez a hónap? :O
2015. szept. 30. 13:33
 39/136 anonim ***** válasza:

11-es vagyok! Ez a határozottság ami nálunk van, én is az elöbb ecseteltem telefonban páromnak, hogy mivel így fáj a hasam tuti nem lesz ebből baba. Meg mért jönne össze elsőre, hiába mondják, hogy fogamzásgátló abbahagyása után a legesélyesebb... Bár tényleg nagyon örülnék neki. Ti hamarabb fogjátok tudni mint én, mert nekem minimum 14 napom még van, ha 28 naposak lesznek a ciklusaim.

Barbi

2015. szept. 30. 13:59
 40/136 A kérdező kommentje:
dukkolok nektek :) bár jobb a rosszra számítani és kellemesen csalódni mint fordítva. Mindenképp beszámolok 4-5-6 nap mÚlva hogy van e fejlemény :) És fiút vagy inkább kislányt szeretnétek jobban? :) Nálunk apa jelölt fiút, én inkább kislányt, de amúgy teljesen mindegy :D
2015. szept. 30. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!