Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
Figyelt kérdés
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
2015. szept. 24. 14:11
21/136 A kérdező kommentje:
mi is állandóan :D arról is álmodok :D
2015. szept. 27. 09:18
22/136 anonim válasza:
11. vagyok ki hanyadik napon van, érzett már valamit, peteérés vagy bármi?
23/136 anonim válasza:
20.ik vagyok :)
Elvileg szombaton volt peteérésem, de nekem sose jártak mellé tünetek, nem éreztem sose. De tegnap óta néha görcsölget enyhén a hasam :O Nektek?
24/136 A kérdező kommentje:
nekem 22-én volt elvileg peteérésem, mert akkor fájdogált a petefészkem környéke, plusz egyéb jelek is arra utaltak :P :D úgyhogy elvileg utána vagyok 6 nappal :D de hát ki tudja :D lehet nem úgy volt ez csak tipp :) már nem is olyan sok van az első "nem várt"-ig csajok :)
2015. szept. 28. 07:22
25/136 A kérdező kommentje:
ti szedtek valami vitamint?
2015. szept. 28. 09:44
26/136 anonim válasza:
11-es vagyok. Én ma érzek ilyen szúró fájdalmat, fogalmam nincs már milyen a peteérés, 3 éve nem volt. Én szedek e vitamint és sima kismama vitamint is pluszban. az e vitamint ciklus eleje óta, a kismama vitamint már 3 hónapja.
27/136 A kérdező kommentje:
nem tudom csajok szerintem én nem leszek babás. Olyan furán icipicikét görcsölget a hasam...Nem is görcsöl hanem inkább érzem a méhem mint menszi előtt. Lehet ez egy ilyen rövid ciklus lesz? :O a legrövidebb eddig 24 napos volt ma még csak a 18. napon járok.
2015. szept. 28. 12:12
28/136 anonim válasza:
Az lehet beágyazódás is:) Amúgy én is hasonlót érzek, de én nem a méhemnél hanem inkább oldalt. + fáj a hasam bár ez lehet a stressz :(
29/136 A kérdező kommentje:
most gondolkodom hogy úristen ez az első éles hónap és máris így izgulok... Jó, igaz már régóta szó volt a baba témáról, így alig vártam hogy élesben menjen a téma :D
2015. szept. 28. 12:29
30/136 A kérdező kommentje:
de legyen igazad :D
2015. szept. 28. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!