Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
Figyelt kérdés
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
2015. szept. 24. 14:11
91/136 anonim válasza:
Nekem is elsőre sikerült. :))
27/N
3 éves kislány anyukája
92/136 A kérdező kommentje:
Jó reggelt csajok. Na? :) van valami fejlemény? Én azt álmodtam, hogy pozit teszteltem (elég nagy csalódás volt felkelni) úgyhogy megöl a kíváncsiság, de mivel egész éjjel kijárkáltam pisilni így meg kell várnom a következő ihletet :D Szerintetek? Peteérés utáni 14.-napon mutatnia kell már valamit?
2015. okt. 5. 06:53
93/136 anonim válasza:
20-as vagyok, azért vigyázz arra hogy ne hogy kevés legyen a hcg koncentrációja... mivel egész éjjel pisilni járkáltál :)
94/136 A kérdező kommentje:
direkt nem ittam a reggeli kávémon kívül semmit :D
2015. okt. 5. 07:09
95/136 A kérdező kommentje:
10-es te tesztelsz ma? :)
2015. okt. 5. 07:23
96/136 A kérdező kommentje:
hát csajok, ez nem is lehetne ennél negatívabb :(
2015. okt. 5. 08:05
97/136 A kérdező kommentje:
megosztom veletek életem első babát szeretnénk és negatív tesztemet, bízom benne, hogy ilyenből nem sokat fogok látni, nektek pedig továbbra is drukkolok :) [link]
2015. okt. 5. 08:40
98/136 anonim válasza:
Lehet hogy később volt a peteérésed? :) Ne add fel még szerintem (20-as)
99/136 A kérdező kommentje:
hát, az az igazság, hogy nem vagyok egy túl optimista fajta :D úgyhogy, szerintem meg fog jönni, de hát, nem baj, idő, mint a tenger.
2015. okt. 5. 09:23
100/136 anonim válasza:
11-es vagyok!
Csajok én két napig tök széepn ment fel a hőm, ma ismét 36,8 tegnap már 37,0volt :( Elvagyok keseredve, ma vagyok a ciklusom 19. napján :( Semmi olyan tünetem nincs amiből azt érezném, hogy most sikerült. Elvileg 13. napon volt peteérésem. Tök jó lett volna pedig a balatonon töltött 1 hét alatt meglepni vőlegényem egy kis meglepivel. Ugyanis elvileg 15-én van mensim (legalábbis a kalkulátorok szerint és 16-án utazunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!