Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
10-es vagyok!
Én vasárnap reggel teszteltem,mert párom mondta, hogy próba. Negatív. Ma itthon maradtam, mert kislányom beteg lett. teszteltem, de csak délelőtt... Persze, hogy az is negatív. Na mind1. Elvileg nekem még van pár napom a menzeszig, de nem tudom. Nem fáj a hasam, se a mellem, se semmim. Nem érzem, hogy siker, de még nem adom fel és arra kérlek kedves kérdező, hogy te se! Lehet, hogy csak a menzesz elmaradása után 2 nappal lesz halványka pozitív a teszted. Nekem az első babánál. 4 nappal utána lett nagyon halvány! :) A hős dologra meg visszatérve. hogy áll a hőd? meg egy kis felvilágosítást is kérek, hogy mi a jó? (Ebben baromira nem vagyok otthon...)
Hát csajok nekem ma elment a kedvem hiába a hasi görcsök, már egy hete és szombaton kell megjönni, vagy vasárnap (sose jött meg előbb) s ma nagyon picit pecsételős barnázásom van/volt, de nagyon pici csak :( Remélem nem a mensi előjele :(
20as vagyok
10-es
Fel a fejjel!Mint mondtam màr,mindennek oka van!Tudom ez nem nyugtat,de 1 hónap nem a világ vége!Majd most! ;-) Nekem a ciklus.hu szerint még van 2 napom,de tuti nem vok terhes.Ma reggel már fájt a derelam és görcsöltem.Azért majd még írok!
10-es.
Mai reggeli teszt szintén negatív. Ennyi volt ez a hónap... Ebből már 100%, hogy nem lesz baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!