Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
20-as, és 120-as vagyok :D
Gratulálok! Hányadik dpo-n vagy? :)
Úgye nekem tegnap pozitív lett, de kicsit halvány, de látja mindenki, csak nem tudom mikor teszteljek hogy erős legyen a csíkom :D, ma vagyok 14.dpo-n
13-as vagyok, gratulálok!:-)
Tennél fel képet a tesztről?
Sziasztok!
Nekem van hátra még egy hét a menzeszig. Egyik este együtt voltunk, másnap délután az ovulációs teszt erős pozitív volt. Nem tudom, lesz-e valami, de nem vagyunk túlságosan rágörcsölve a dologra,csináljuk,amikor jólesik. :) Symiciát szedtem előtte.
Gratulálok 125-ös nagyon szép tesztek! Mindrnki másnak is gratulálok, akinek sikerült:-)
Kérdező te is megmutatod a teszted?
126-os vagyok. Ma van a napja,ahogy azámolom,ilyen lett délután a tesztem (x-epil):
Ma felment a tegnapi 36,7ről 36,9 re a hőm, de volt egy kis rózsaszínes valamim nagywc után. úgyhogy én ezt elkönyvelem a második sikertelen hónapunknak :(
Barbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!