Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
Én tesztelek holnap reggel (tuti még negatív lesz vagy nagyon haványka), mert hétvégén nagy buli lesz. Október első hétvégéjén csúnyán szoktunk kinézni. Tesóimmal szoktunk elmenni "bulizni", míg papa vigyáz az unokákra és kíváncsiságból megnézem, így vagy tudatosan nem iszom vagy ha negatív, csak módjával... Aztán a következőt majd jövő héten lövöm el. Nekem a kislányomnál a nemvárt napján csináltam tesztet és egyből látszott a 2. csík nagyon sötéten. Talán ezért bízok abban, hogy most előtte már látszani fog halványan. Hogy mondom meg? Passz... Első terhességemnél, nem voltam rá felkészülve. Akkor már 4 napja késett mikor csináltam egy tesztet. Amikor megláttam, lerogytam a wc-re és sírtam. Nem tudtam, hogy miért ( volt abban boldogság, félelem és minden egyéb érzés ), akkor írtam egy sms-t a páromnak, hogy van valaki nagyon akar jönni. Egyből tudta, hogy miről van szó. Ez a baba elment. Majd a kislányomnál úgy volt, hogy (meleg nyári este) elmentünk Siófokra bulizni, este ott elájultam és nagyon ingerült is voltam. Másnap kellett volna, hogy megjöjjön. Reggel hamarabb keltem, mint párom és gyorsan csináltam tesztet ( abban a hónapban az ájulásig nem is gondoltam, hogy lehetne baba ). Erős pozitív. Vettem a ruhám, mentem dm-be, újabb teszt és egy képeslap. Egy szerelmes képeslap volt és írtam bele egy idézetet és így adtam oda páromnak a teszttel, mikor felkelt. Most valami kreatívabbra gondoltam, de még nem tudom, hogy mi legyen.
Tünetek vagy annak vélt dolgok vannak nálatok?
Kedves Kérdező! Akkor szurkolj nagyon:) Hogy vagy? Remélem a jővőben azért tartjuk a kapcsoaltot majd így páran
11es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!