Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
Hehe, nekem is görcsölt, és nem jött meg:) Igaz, addigra én már nem bírtam várni, és már volt halvány pozitív tesztem. Sokaknak görcsöl, akár teljesen ugyanúgy, és mégsem jön meg. drukkolok, hogy nálad is ez legyen a helyzet!
19hkm
Hány kismamánk van eddig akkor? És még hányan vagyunk akik csatlakozni szeretnének ebben a hónapban? Én a csatlakozós társaságban vagyok a ciklusom 17. napján :)
11-es voltam
10-es
Kérdező,a folyàs se mindig jelent rosszat,és a hőd is jó!Én se hőmérőztem soha és szerintem akkor se fogok,ha most nem jön jössze.Szerintem azzal csak stresszeli magàt az ember.Nekem màr a hasam se görcsöl,szóval kedzem "feladni".A derekam fàj egyedül,de semmi màs.Hétfőn azért tesztelek,de még utàna is van kicsi remény.Vàrom a fejleményeket! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!