Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek jött össze az első...

Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?

Figyelt kérdés

tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)

Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?

2015. szept. 24. 14:11
 81/136 A kérdező kommentje:
nem csinálom meg... olyan hülye vagyok :D két nap mulva úgy is kiderül, hogy meg jön e vagy sem...
2015. okt. 3. 09:16
 82/136 A kérdező kommentje:
hát nekem már a hasam is görcsöl, úgyhogy szerintem nem soká magam mögött tudhatom az első sikertelen próbálkozós hónapunkat :( na de nektek szorítok :) nekem lehet, hogy még ma meg fog jönni
2015. okt. 3. 09:56
 83/136 anonim ***** válasza:
Jajj ne legyél olyan szomorú! Tudom milyen érzés, de akkor gondolj arra hogy több időd van készülni rá! :)
2015. okt. 3. 10:28
 84/136 anonim ***** válasza:
Jah s 20-as voltam :)
2015. okt. 3. 10:28
 85/136 anonim ***** válasza:

Hehe, nekem is görcsölt, és nem jött meg:) Igaz, addigra én már nem bírtam várni, és már volt halvány pozitív tesztem. Sokaknak görcsöl, akár teljesen ugyanúgy, és mégsem jön meg. drukkolok, hogy nálad is ez legyen a helyzet!

19hkm

2015. okt. 3. 11:12
 86/136 anonim ***** válasza:

Hány kismamánk van eddig akkor? És még hányan vagyunk akik csatlakozni szeretnének ebben a hónapban? Én a csatlakozós társaságban vagyok a ciklusom 17. napján :)

11-es voltam

2015. okt. 3. 11:21
 87/136 anonim ***** válasza:
Én a 12-es, 31-es, 80-as, és 85-ös válaszoló vagyok a kismamák közül:) És drukkolok minden pozitív tesztre várónak!
2015. okt. 3. 12:10
 88/136 anonim ***** válasza:

10-es

Kérdező,a folyàs se mindig jelent rosszat,és a hőd is jó!Én se hőmérőztem soha és szerintem akkor se fogok,ha most nem jön jössze.Szerintem azzal csak stresszeli magàt az ember.Nekem màr a hasam se görcsöl,szóval kedzem "feladni".A derekam fàj egyedül,de semmi màs.Hétfőn azért tesztelek,de még utàna is van kicsi remény.Vàrom a fejleményeket! ;-)

2015. okt. 3. 14:31
 89/136 anonim ***** válasza:
20as vagyok nagyon drukkolok nektek, én még 1 hetet izgulok :( bár kicsit idegesít hogy mitől görcsölgetek már egy hete holott csak jövő szombaton kellene megjönnie
2015. okt. 3. 21:06
 90/136 A kérdező kommentje:
na Csajok nekem még nem jött meg, de holnap nem tesztelek mégsem majd csak kedden, ma nem fogok jelentkezni mert megyünk csavarogni :) szép napot nektek! :) holnap jelentkezem :D
2015. okt. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!