Ti mennyi ideig próbálkoztatok, mire összejött a baba? Előtte hogy védekeztetek? Mennyire volt nehéz a szülés? Inkább természetes úton vagy császározás?
9 hónapig próbálkoztunk
előtte Nuvaring hüvelygyűrűt használtam 3 évig, azelőtt 4 évig szedtem a Lindynette fogamzásgátló tablettát
Túlhordtam egy héttel, így beindították a szülést oxitocinnal, 5 órát vajúdtam, aztán a gyerek szívverése felére csökkent, így császármetszés lett a vége.
Két gyermekem van, az első előtt 3 évig óvszer, majd 8 évig harmonetet szedtem, 1. hónapban összejött, 39, héten természetes úton szültem 19 óra vajúdással, kislány 3600 gr,57 cm, aztán másfél évig szedtem harmonetet megint, meg egy hétig mellette antibiotikumot, így lett a mi ketteskénk :D természetes úton 3 óra alatt, 4500 gr, 60 cm 41. hétre, kisfiú :D
Szerintem természetesen szülj, még úgy is ezt mondom, hogy az elsővel tényleg nagyon megkínlódtam.. nekem van pár császáros barátnőm(nem program, indokolt), hát ők csillagokat láttak még 3 héttel a szülés után is, én mindkettő után 2 órával már futkoztam, ücsörögtem(illetve a második után aznap feküdnöm kellett volna, a nagy vérveszteség miatt, de nekem kellett a gyerkőc magam mellé :D ). Hajrá!
Megszakìtàsos módszer mellett fogant.
Könnyű, spontàn, beavatkozàsoktól mentes szülés, 3 óra vajúdàs utàn kb. 5 perc kitolàs, gyors felépülés, Élmény volt. A csàszàrtól rettegek, soha nem műtöttek, az epidurtól is be vagyok tojva.
Most 2. próbàlkozós hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!