Kinek jött össze az első védekezés nélküli hónapban a baba?
tudom hogy van már ilyen kérdés, de nem frissek, azóta hátha többen tudnak mesélni :)
Akinek összejött, az tudta,hogy mikor van peteérése? Vagy csak simán együtt voltak amikor jólesett?
10-es vagyok!
Nem is tudom, hogy miért gondolom úgy, hogy nem jött össze. Igazából én már ugye voltam terhes, de megmondom őszintén, hogy nem emlékszem már rá, hogy ebben az időszakban mi is volt. Most nem érzek igazán semmit, csak azt, hogy beteg vagyok... Valami ledöntött és így minden olyan, ami lehet a terhességtől is, azt produkálom! :) Hányinger, sok a savam, zavarnak a szagok, fáj a fejem és a hasam. De valami miatt nem érzem, hogy babaó is lenne! Mondjuk kislányomnál is a párom mondogatta hogy terhes vagyok, én meg, hogy tuti nem( vetélésemnél is ő mondta, hogy terhes vagyok)! Aztán jött a baba. Most nem mondogatja ő se... Nem tudom. Elég érzékeny vagyok pár napja és jelen pillanatban nem is akarom, mert haragszom a páromra... :S
10-es vagyok!
Én fiút akartam és azt is hittem a kislányomnál, hogy fiam lesz, mert nem mutatta meg magát. A 30. hétig azt hittük, hogy fiú, majd kiderült, hogy lány - nagyot csalódtunk, de ma már nem cserélnénk el 1000 fiúra se. Most a párom 60-40%-ban lányt akar, de mivel édesapámnak van már 5 lány unokája és fiú egy se, azt mondtuk, hogy jó lenne egy fiú is. Dolgoztunk a fiúért! Jelen pillanatban úgy érzem, hogy lányt szeretnék mégis. Egészséges legyen! :) Mindegyiknek van előnye és hátránya is.
Amúgy hány évesek vagytok, ha szabad kérdeznem?
10-es vagyok!
Én 27, párom 35! :) Igaz nekünk már van egy 3,5 éves lányunk! Mióta vagytok együtt?
10-es
Mi is kb. 2 hét után összeköltöztünk. :) Mi már lassan 5 éve vagyunk együtt. Már az első hónapban terhes lettem, de elment a baba, majd még nem voltunk fél éve együtt mikor jött a kislányunk. Most júliusban volt az esküvőnk! :)
10-es
:)
Én is kérdeztem párom, hogy mi a megérzése... Első 2 terhességnél én azt mondtam, hogy nem vagyok az, ő azt, hogy igen. Amikor én hittem, hogy az vagyok, ő állította, hogy nem. Mindig neki volt igaza. A mostani válasza egy határozott nem tudom volt. Azt mondta,hogy ha mindenképp igennel vagy nemmel kellene válaszolni, akkor igen, de csak kb. 54%-ban igen. Hát, nem sok...., de legyen igaza! :) Viszont nagyon érdeklődött, hogy mikor mutatná ki leghamarabb a teszt! :) Ti teszteltek előtte? Nekem csak 25-ös tesztem van otthon, mert nem akarok egy 10-eset elpazarolni egy negatívra. :S Ha igen, akkor mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!