Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bé vagyok!
Mára nem vártam, hát erre reggeltől összetéveszthetetlen görcseim kezdődtek és délelőtt meg is jött... reggel ezért sem teszteltem, gondoltam, 1 napot még kivárhatok, ha mégse igazolódik be szomorú előérzetem...
Furcsa ez az óramű-pontosság a testemmel kapcsolatban. Egyelőre erre a hónapra ennyi volt - remélem júniusban már meg szeretne foganni a babánk *-* rajtunk ugyanis nem fog múlni :)
Sziasztok!
Kata vagyok az első oldalról.
Nekem is van még egy hetem a nemvártig.
Már több mint 1 éve próbálkozunk. Akarva-akaratlanul bebeszélem magamnak a tüneteket, eddig minden hónapban éreztem valamit.
Szedtem terhesvitamint, Mg-ot, e-vitamint, ovuteszteltem is....semmi.
Most ebben a hónapban nem teszteltem és semmit nem szedtem...
Ok, a tüneteket bebeszélheti az ember, de pl. a folyást ugye nem...nekem meg 3 napja nagyok sok és sűrű, fehér, ilyen soha nem volt...nincs fertőzésem.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövőhét vége, mert ha most sem akkor mehetünk a vizsgálatokra, nem akarok tovább várni.
Jó lenne gyereknapra tesztelni egy pozit :)
Akinek megjött: nagyon sajnálom!!!
Akinek halvány a tesztje: kívánom, hogy erősödjön!!!!
Hajrá mindenkinek!
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!