Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
122/160 A kérdező kommentje:
Nekem ma reggel megjott. :(
2015. máj. 26. 09:34
123/160 anonim válasza:
Kérdező, sajnálom. én is inkább erre gondolok hogy megjön hétvégén, és ha késik akkor legalább pozitívan csalódok.... E.
124/160 anonim válasza:
Sziasztok! Szerintetek.mit csináljak? Egy ideje van az a testápoló szerű fehér színű folyásom. Kb egy hete csináltam tesztet,az negatív lett. 2-3 napja álomkór van rajtam,ülve elalszom a fotelban. Ma már nagyon szédülök,kiver a víz,le kell ülnöm,mert ájulás érzetem van. Előbb mentem pisilni,akkor láttam,ahogy megtöröltem magam,hogy ez a testápolós fehér színű folyás,enyhén barnás-rózsaszínes. Ez nem tudom mit jelenthet,nem volt soha ilyenem. :/ 13-ára nem vártam amúgy,azóta semmi. Szerintetek meg fog jönni? Vagy csináljak egy tesztet?
125/160 anonim válasza:
Tesztelj egyet, ha negatív akkor meg fog jönni, ha 2 csíkos akkor dokit javaslom, mert már 2 hete késik és már látna valamit uh-n
126/160 anonim válasza:
Mindenképp csinálj tesztet!
Bár nekem ez a folyás a mensest sejteti, de ki tudja?!
127/160 anonim válasza:
4 óra körül tesztelek,ha hoz a párom tesztet. :) Remélem hoz.
128/160 anonim válasza:
Iszonyatosan elkezdett hányingerem lenni, és 4ig dolgozom :( nemtudom hogy bírom itt ki addig.... és a bal petefészkembe nagyon tompán nyilallik néha :( ez most jó vagy nem?
130/160 A kérdező kommentje:
E, ha tudsz igyal jeghideg kolat, az segit!
2015. máj. 26. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!