Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mult ev aprilisaban nem...

Ha mult ev aprilisaban nem volt menzeszem de apr.19-en volt aktusom, es majus 15-en megjott (folyt. Lent)?

Figyelt kérdés
5 napig tartott de nem volt tul eros a verzesem, es az utan junius elsejen volt szinten egyuttletem, akkor az iden feb.22-en szuletett kislanyom aprilisban vagy juniusban foganhatott meg? Tudom, orult kerdes, de erdekel, hogy a majusi verzes menzi lehetett-e vagy beagyazodas? Aprilisban kimaradt, elotte marcius 15-en volt verzesem. Orvosok szerint majus utan foganhatott meg (juliusban voltam dokinal es akkor derult ki, hogy terhes vagyok). Aprilisi aktus utan minden heten 1x csinaltam tesztet majus 15-ig, mind a 3 teszt negativ volt, gondolom kimutatta volna legalabb a 3-ik, ha akkor teherbe estem volna, nem?
2015. máj. 7. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Fiam április 19.-én született (22-re voltam kiírva) és én aug 23.-án voltam először orvosnál, akkor volt 5 hetes, tehát júliusban fogant.

A te adataid 2 hónappal korábbiak. Szóval májusban foganhatott.

De pl ezzel is ki tudod számolni:

[link]

Ha beírod az utolsó mensi első napjához, hogy 2014.május 18, akkor február 22. lesz a születési dátum, és a fogantatás június 1.

Mikorra voltál kiírva? Időre született a lányod?

2015. máj. 7. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Februar 18-22 kozt saccoltak az orvosok, es pont 22-en jott vilagra. Azt tudom, hogy junius elsejen vedekezes nelkul csinaltuk, tehat akkorra gondolom, hogy megfogant, de sose lehet tudni...
2015. máj. 7. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Kalkulátor, de még inkább az első terhesvizsgálatok megmondják.

De ez hogy jutott eszedbe így, egy év elteltével? (Tényleg érdekel amúgy :)

(Sztem amúgy ha május közepén megvolt, qkkor május vége, június eleje a fogantatás és úgy pont időben született)

2015. máj. 7. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem eloszor jutott eszembe, csak most irtam ki netre, hogy meglassam masok velemenyet.
2015. máj. 7. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nővérem május végi aktusból lett terhes és február 17-én született a gyereke! Amúgy febr.20-ra volt kiírva. Szerintem neked is május vége inkább :)
2015. máj. 8. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!