Babyke28 kérdése:
Februárba volt az utolsó menzeszem de azóta nem jött meg?
Figyelt kérdés
kértem időpontot a nőgyógyászhoz de csak május 5.-re adtak2015. ápr. 2. 16:22
2/19 A kérdező kommentje:
teszt csináltam de még az előtt hogy a márciusi menzeszem meg jött volna...első teszt piros csík nagyon halvány volt a másik fénynél lehetett látni..második teszt egy csík lett
2015. ápr. 2. 16:29
3/19 anonim válasza:
Nincs olyan terhességi teszt és nincs olyan napszak, ami nem ad neked egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy terhes vagy-e. Vegyél egyet, már pár száz forintért kapsz akármelyik drogériában vagy gyógyszertárban, és megtudod a választ!
4/19 anonim válasza:
Május 5? Az nagyon soká van, de egy teszt előbbre visz.
6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2015. ápr. 2. 16:36
7/19 anonim válasza:
Ha megcsinaltad akkor irj mindenkeppen! :)
8/19 anonim válasza:
ha a márciusi előtt csináltál tesztet,jo h nem mutatta...de azota miért nem csináltál?
9/19 A kérdező kommentje:
nem március előtt csináltam ..hanem márciusba mi előtt megjött volna előtte 1 héttel
2015. ápr. 2. 17:30
10/19 anonim válasza:
akkor most mar tenyleg csinalj tesztet!! tuti full pozitiv lesz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!