Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap 3 napja volt a pém...

Ha tegnap 3 napja volt a pém es tegnap nem jött meg a menzeszem akkor sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Mikor teszteljek?

Később volt a peteérésem.

2015. márc. 28. 07:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul írtam ki a kérdést. Ha 3 napja volt a pém és tnap nem jött meg... tegnapra nem vártam.
2015. márc. 28. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha később volt peteérésed, akkor a menzid is később fog megjönni.
2015. márc. 28. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Peteérés után kb.2 héttel van menzesz.tehát nem 3napja volt peteérésed.
2015. márc. 28. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy ha 3 napja volt peteérésed, akkor kb 10 nap múlva fog megjönni, nem késik még.
2015. márc. 28. 09:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Hm. Én úgy gondoltam eddig, hogy ha menzesz elott van peteeres es nem jon meg akkor baba van. ovukor progeszteron termelodik ami segiti a baba beagyazodasat nem? Es ha ez nem kovetkezik be, tehat nem kerultem aldott allapotba akkor megjott volna nem?
2015. márc. 28. 13:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem kesik mert kesobb volt az ovum, akkor is nagyon sok ido hogy e honapban akkor 38 napos lenne a ciklusom.
2015. márc. 28. 13:56
 7/8 A kérdező kommentje:
30napos ciklusaim voltak eddig, mindig 24.napon volt kb a péM,most kicsuszott a 28.napra..
2015. márc. 28. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Várj vagy 12-15 napot a teszttel ha addig nem jön meg. Kb 6-7 nap mire a megtermékenyített petesejt a méhbe ér és további pár nap a beagyazodas. Innentől további pár nap amíg lesz elég hcg a szervezetetben a teszthez. Összesen olyan 15 nap mire pozi lesz a teszt legalább..
2015. márc. 28. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!