Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
141/160 anonim válasza:
Hm hàt ez érdekes, látok vmit.
Holnap első pisiből tesztelj :)
Szorítok!
Mia
142/160 anonim válasza:
Csináltam egy facelle tesztet,kb 4-k pisiből. Olyan mintha lenne rajta valami,de az annyira halvány,hogy szerintem csak odaképzelem. Nagyon kell forgatni,akkor látszódik csak nagy nehezen. De ez inkább nega. Holnap megcsinálom a másik X-epil tesztet.
144/160 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen nekem is volt múlt hónapban a Facelle teszten, végül a következő tesztek negatívak lettek és megjött :( De kívánom, hogy neked erősödjön!
145/160 anonim válasza:
X-epilt szoktam használni. De mivel azon volt valami,gondoltam kipróbálok másikat is. Köszönöm a válaszodat. :) Holnap csinálok is egyet.
146/160 anonim válasza:
Bé vagyok!
Közben indítottam egy másik kérdést azoknak, akik továbbra is a tervezési időszakban vannak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
...és csatlakozom majd a "júniusra nem várom" csapathoz is :)
148/160 Zoé08 válasza:
Ilyen lett a tesztem nemvárt után 5 nappal.nem kellene erosebbnek lennie?
149/160 anonim válasza:
Dehogyis, ez teljesen szép! 😊 ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!