Köszönöm, megpróbálom azért reálisan nézni a dolgokat, elvégre szombat még messze van. Hétvége körül majd jelentkezem.:)
2015. máj. 18. 13:26
72/160 anonim válasza:
Na itt vagyok. LH teszt eredmény nincsen sajnos. Mivel pasi ismerősömet küldtem érte,és más dolga is volt, nem figyelt rám eléggé,hogy mi kell nekem. Így kaptam kétféle hcg tesztet. X-epil,facelle. Megcsináltam negatív lett mind a kettő!!! Szóval soha többet nem veszek Gabriel vagy Clearblue tesztet!! Nem értem,hogy mitől lesz halvány pozi ha nincs baba! :/ Adri. Adrienn drukkolok,hogy erősödjön!!!!!!
2015. máj. 18. 14:32
73/160 anonim válasza:
Adri, ne mérgelődj, legközelebb pozitív lesz!
X-epilt használj, az megbízható. 😊
Mia
2015. máj. 18. 14:45
74/160 anonim válasza:
Köszi Mia! ;)
2015. máj. 18. 15:05
75/160 anonim válasza:
Berni vagyok..tegnap halvany x epil es valami patikai ..ma.meg negativ gabrielle....szoritok ...mert ha mar halvany tobb is ott kell lennie valaminek :)
2015. máj. 18. 15:56
76/160 anonim válasza:
Bé vagyok (Nem Berni, hanem a "másik" B!)
21-e körül (nem) kéne megjönnie: tegnap és ma egy kevés friss vérzésem volt (tegnap együttlét után!). Abban bízom, hogy ez még nem lehet a menzesz ill. az sosem kezdődött friss vérrel :) Szerintetek ez biztató? Mikor ajánlatos tesztelnem?
A melleim fájnak még, ill. "rendezkedik" a hasam, morog-bugyog, más kirívó tünet nincs :P Bocsi, próbáltam érzékletes lenni :D
2015. máj. 19. 09:18
77/160 anonim válasza:
B. Nekem így szokott kezdődni a menzesz. Együttlétkor előtte pár nappal vér jelenik meg. Aztán 2 napon belül meg is jön :(
2015. máj. 19. 10:04
78/160 anonim válasza:
Sajnos nekünk ez a hónap nem sikerült, remélem a következő sikeres lesz. Ti mióta próbàlkoztok. Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön! Anna
2015. máj. 19. 14:46
79/160 anonim válasza:
Sziasztok. Ovuláció után vagyok 2 nappal, elkezdett nyilallani a hüvelyembe, mintha kést szurkálnának belém alulról és fáj a mellem, illetve fel vagyok puffadva. Már május 2 óta folyamatosan próbálkozunk... lehet ez beágyazódás vagy csak ovu fájdalom? május 30ra nem várom.
Köszi a választ. Emy
2015. máj. 19. 14:53
80/160 Zoé08 válasza:
Sziasztok lányok.Bevallom nem bírtam magammal és ma teszteltem egyet3 napom van még a nemvártig és lett egy második csíkom,de sajna még nagyon halványka
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!