Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
31/160 A kérdező kommentje:
Sajnalom Adri, de meg remenykedhetsz, van akinel csak egy het mulva, vagy meg kesobb mutatja ki!
2015. máj. 14. 18:42
32/160 anonim válasza:
Sziasztok!
Én fogalmam sincs,hogy mire nem várom,ebben az évben 39,33,35 napra jott meg a vérzésem.uccsó április 22.a netes oldalak 10.ét írják ovunak,nekem 3.tól volt tojcsis nyákom,hasfájdalmam.de napok óta fájdogál a mellem.nem ütöttem be mégis arra gondoltam elmegyek vele orvoshoz.szóval nem tudom mikor teszteljek,vagy mire ne várjam.ötlet? Niki
33/160 A kérdező kommentje:
Leghosszabb ciklust neznem, es kb junius elsejen, masodikan tesztelnek eloszor.
Ha kibirod addig, szerintem varj 😊
2015. máj. 14. 20:30
34/160 anonim válasza:
Egynelore ilyen a reggelo pisibol.meg a tegnapi is ilyen volt..drukkoljatok hogy erosodjon :)
35/160 A kérdező kommentje:
Vmit latok telorol is. Szines a csik?
2015. máj. 15. 21:50
36/160 anonim válasza:
Köszönöm kedves kérdező. Bár még nincs minden veszve,mert nem jött még meg. Lehet kicsit később volt peteérésem.. viszont akkor később fogja mutatni a teszt. Vagy egyszerűen más oka van amiért nem jött meg. Az előbb is rohantam a wc-re aut hittem megjött,de nem,hanem ilyen hófehér testápoló szerű a hüvelyváladékom. Adri.
37/160 anonim válasza:
én tettem fel a képet, igen szines és a délutnimis szines halvány lett :)
38/160 anonim válasza:
39/160 A kérdező kommentje:
Mia, ez gyonyoru 😊
Adri, a most megjott erzest ismerem, sokaig volt a fiamnal. A testapolos folyas jo is lehet, bar nalam vizes volt, mondjak ezt is azt is.
Ha szines a csik, akkor gratula 😃
2015. máj. 16. 10:03
40/160 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés nálam is megvan még, plusz egy kis folyás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!