Ki nem várja 2015 május elejére?
Jelen :)
Május 1. a nem várt napja.
(Március végén tettem le a fog-gátlót, megvonásos vérzés óta próbálkozunk, ovut figyeltem (ápr-15). Vagy egy héten keresztül volt tojásfehérjés folyásom, mára meg olyan érzékeny a mellbimbóm, hogy alig tudok hozzáérni. A hasam alja szinte egyfolytában görcsölget, főleg, ha kicsit szorít a nadrág. Tudom, hogy még korai, furcsállom is, de reménykedek.)
Sziasztok! :)
Először is drukkolok és szorítok ezerrel, hogy erősebb legyen az a csík! :) Én május 4-re nem várom. 20-án volt pém, előtte napon már éreztem (azon az estén együtt is voltunk). Sajna azóta nem voltunk együtt, mert húzós ez a hete a páromnak és túlórázik (ebből adódóan fáradt). :/ De reménykedem a csodában, hogy talán elcsíptük időben. :)
Érzel valamit, kérdező?
Drukkolok mindkettőtöknek!
(1-es válaszoló vagyok.)
Én nagyon azt hiszem, hogy a nemvárt napján fogok tesztelni. De az még olyan messze van....
Addig meg drukkolunk :)
Sziasztok!
Én május 5-re nem várom:) Múlt hónapban volt két pozi tesztem, de sajnos nem maradt meg :( Hátha most:)
Julcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!