Ki nem várja 2015 május elejére?
Köszi Viki! Még mindig érzem minden tünetemet, ráadásul a hasam úgy fel van puffadva, mintha már vagy 3 hónapos lennék, és nem is tudom behúzni. Eddig mindig lazán behúztam, de most nem megy. És érzékeny az egész. Holnap végre tesztelhetek, nem tudom, hogy bírom ki a maradék egy napot :)
Dorka, drukkolunk nektek nagyon!
Sajnálom Dorka, hogy nem jött össze ebben a hónapban. :/ Majd az inszem meghozza a várt babát! ;) Tarts ki, mert igazán megérdemlitek, hogy legyen picurkátok! :)
Lil! Légy türelemmel, már csak pár óra! ;) És ne szontyolodj el, ha MÉG nem lesz +! (De ugye ez nem fordulhat elő. ;) ) Várjuk az eredményedet!!! :)
Sziasztok. 17-es válaszoló vagyok. Még 10 nap van hátra, és egyelőre az utolsó mensim óta furcsa tüneteket észlelek magamon, nagyon reménykedek, hogy nem csak beképzelem magamnak. Ha késik, akkor várok egy hetet, és csak akkor fogok tesztelni.
Eddigi tüneteim, iszonyatos fáradtság, gyakori pisi, szédülés, és zavar, ha öv van a naciban.
Reménykedek :)
Rina
Nem bírtam várni, ma délelőtt csináltam egy tesztet (mondjuk előtte 2 órával is pisiltem, és csak holnapra nem várom), de teljesen egyértelmű negatív lett.
A hasszurkálás enyhült, de a mellem még duzzadt és érzékeny, és tegnap este 9kor már aludtam, állandóan fáradt vagyok. Nem értem...
Reggel próbálok egy újabb tesztet első pisiből, hátha...
Lil
Lil szurkolok neked, remélem nekünk is összejön a tesó :)
Rina
Köszönöm!
Én most már egy kicsit lelombozódtam a hómezős teszt miatt, de nem értem a tüneteimet, viszont ha reggel is hómezős, akkor majd tovább próbálkozunk :)
Köszi a biztatást!
Reggel mindenképpen próbálok még egyet, aztán ha nem jön meg, akkor majd pár nap múlva.
Mondjuk most délután hánytam 3x, az első gyerkőccel is mindig délután hánytam. Hátha :)
Lil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!