Ki nem várja 2015 május elejére?
Nekem a mellem nem szokott fájni mensi előtt, főleg nem úgy ahogy most, úgyhogy én nagyon nagyon reménykedek :)
Szorítok neked is!
Pénteken majd megírom, mi lesz a teszt eredménye (nagyon remélem, hogy pozitív!)
Drukkolok én is mindenkinek!
Sziasztok.
Én 10ik dpo-n vagyok
Van köztetek olyan akinek gyakori pisilés tünete van? :D
Ez utalhat babára?
Ma alig ittam és ezért furcsálottam ezt a jelenséget..
Lehet, hogy a következő napokban kevésbé leszek aktív (nem tartózkodom otthon munka miatt), de legalább napi 1x felnézek hozzátok. :) Nem hagynám ki a siker sztorijaitokat! ;)
Én azóta sem produkálok babás tüneteket. Szerintem nekem elúszott ez a hónap. :/ Elkeseredett nem vagyok, de szerettem volna örömet okozni a páromnak. Elvégre ő kérte, hogy lássunk neki a dolgoknak. (Ez egyébként nagyon jó érzéssel tölt el. :) Ált. a nők szokták rábeszélni a párjukat a babára szerintem.)
Lányok! Nekem mára a mellem is megduzzadt, rendesen lehet érezni.
Jaj, de nagyon reménykedek!
Lil
Örömmel hallom Lil! :)
Én is kezdem érezni őket. Viszont az allergiámat is. :/
Minden bajom lett mára, de próbálom elviselni. Nem akarok gyógyszert bevenni. :( A homeopátia rajtam nem segít. Anno azzal indítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!