Ki nem várja 2015 május elejére?
Drukkolok! :)
Dorka, hogy vagy??? :) Tudom még korai bármit is mondani, de gondolok rád, ha ez számít. :)
Majd leszakad a derekam, és minden pillanatban a wc-re rohangálok, mert azt hiszem, hogy megjött. A mellfájdalom nem múlt el, pedig el szokott. Lehet, hogy mégis megjön? Valahogy kezdem azt érezni, hogy ez a hónap sem volt sikeres.
Sajnos sokszor volt úgy, hogy 4-5 napot késett és megjött, szóval egyelőre még nem tesztelek, majd hétvégén, vagy hétfőn, ha addig nem lep meg :)
Rina
Mi újra a próbálkozós fázisban vagyunk, most szerintem nagyon hamar volt ovum, mert mára írja a naptáram, de én szombaton éreztem, ráadásul a nyák is olyan volt. Együtt voltunk szombaton meg vasárnap is, de igyekszem nem rágörcsölni.
Szorítok nektek csajok!!!
Lyl
Én is drukkolok Dorka!
Nekem meg tuti, hogy megvolt szombaton a pé-em, mivel csak akkor éreztem és volt nyák is. Naptár szerint tegnap lett volna, de semmit nem tapasztaltam.
Én május 30-án tesztelek majd ha nem jön meg, mert 29-re nem várom.
Lylia
Drukkolok Dorka. :D
Nekem 4. napja késik a havim, néha nagyon bizakodó vagyok, de néha görcsölgetek, és folyásom is van, de a vérzés sehol. Azt hiszem hétvégén csinálok egy tesztet, ha addig nem lep meg a havim :D
pusz, Rina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!