Ki nem várja 2015 május elejére?
Figyelt kérdés
Várakozzunk és drukkoljunk együtt! :)2015. ápr. 22. 16:45
111/121 A kérdező kommentje:
26-án már itthon leszek, nagyon várom az tesztedet Dorka! :)
2015. máj. 21. 07:13
112/121 A kérdező kommentje:
Na mi a helyzet Dorka? Örülhetünk???
2015. máj. 26. 16:22
113/121 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnos negatív a teszt :( :( Ma nagyon elkeserdtem...
115/121 A kérdező kommentje:
Sajnálom Dorka. :( Kitartás! Idővel csak megérkezik a picurka!
2015. máj. 29. 06:42
116/121 anonim válasza:
Mi a helyzet lányok?
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de semmi, csak néha görcsöcskék, megduzzadt mell, érzékeny mellbimbó, meg tegnap délután negatív teszt, de ma még mindig semmi. Nem tudom, merjek-e reménykedni, vagy inkább ne.
Reggel megint tesztelek, ha az is negatív lesz, akkor annak már hiszek.
Lyl
117/121 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnálom Dorka :( Nekem 6-án kellene megjönnie addig várakozok :) Ovu után mensi szerűen fájt a hasam amit még nem tapasztaltam 24-én volt pozi az ovutesztem. Most hányingerem van de nem hiszem hogy van jelentősége :) Julcsi
118/121 anonim válasza:
Nekem sajnos májusban sem jött össze Pé-kor együtt leni, de nem adjuk fel, júni 8-án ismét! ;) Niki
119/121 anonim válasza:
Megjött...
De majd legközelebb :)
Lyl
120/121 anonim válasza:
Sziasztok csajok. Nekem két napja késik a mensi, de már nem merem elbízni magam, mint a múlt hónapban. Akkor is megjött 6 nap után, szóval még várok :D
Veletek mi van? :D
Rina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!