Ki nem várja 2015 május elejére?
Nem merem elbízni magam, hiába érzek akár annak beillő tüneteket is.
Örülnénk a kistesónak, de mindig félek, hogy csalódni fogok :(
Rina
Rina! Nyugodj meg szépen. A nem vártig még van időd. Addig meg ne stresszeld magad! ;)
Julcsi! Drukkolok neked is! :) A helyedben még várnék pár napot. (De cselekedj belátásod szerint.)
Nem stresszelek, megnyugodtam. Végre sikerült félig-meddig elűzni párom félelmét a második gyerektől, így nem aggódom, attól, hogy esetleg megrémül :)
Julcsi nagyon szorítok neked :)
Rina
Sajnálom Julcsi!
Én egyelőre még mindig nem várom, és már lassan másfél hete tartanak ezek a tünetek, amik akár babát is jelezhetnek. Nagyon remélem, hogy holnap nem jön, és az azt követő egy hétben sem. Érdekes, hogy tegnap akartam kád fürdőzni,és amikor belemerültem a vízbe, kényelmetlen érzés fogott el az alhasamban. Pedig imádok fürdőzni :/ Lehet, hogy én is hozzátok, de még egy csepp remény él bennem :)
Rina
Még semmi, de nem vettünk tesztet, mert már volt így, hogy késett 3-4 napot,teszt, és utána megjött. Elvileg 17-18 körül ha nincs semmi,akkor tesz :P
Rina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!