Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
41/160 anonim válasza:
Mekkora atveres ez a sok teszt..tuti ebben is uzletpolitika van.egyre tobb a halvany pozi idon belul es jozben erre fel mindenki megtobb tesztet vesz.ez a gyartonak igen jo..csak nem a bizakodo leendo anyukaknak. En is igy vagyok honapok ota..gyonyoru halvany szines pozitivak es a vegen meg negativ napokra ra..raadasul mind reggeli pisibol. 2napon at szep lathato halvany pozi..nem szellem es nem szaradasi csik idon belul...delutan szinten...reggelre meg annyira negativ hogy negativabb nem.lehetne. 15. Dpon vagyok es most sirni tudnek mert beleeltem.magam ..de hat csalodunk.ilyen az elet.orulok ha valakinek pozi lett es sok boldog percet a varandosag alatt es a babaval
42/160 anonim válasza:
Nekem is szép pozitiv tesztjeim voltak 3db, 2-3 nappal később pedig full negativ!
43/160 anonim válasza:
Szia Mia!! Gratulálok itt is mint a levelemben is!!! :D :D :D Lányok hétfőn tesztelek újra,ha addig nem jön meg,mert ma reggel teszteltem és olyan mintha lenne ott valami... 3-4 perc közt jött ki rajta. Egyébként előző hónapban 2 egyforma és egy másfajta tesztem is pozi volt,csak sajna nem tapadt meg rendesen. :)
45/160 A kérdező kommentje:
En a Gabriel tesztnek hiszek, one step nekem volt mar alpozi, hiaba mondjak, h olyan nincs.
Gravi es Qupido is volt, h ugy nezett ki, mintha, sosem volt baba. :(
2015. máj. 16. 13:00
46/160 anonim válasza:
Nekem mindegyik tesztem halvany pozi volt..minden fajta es nincs baba :/ nem ertem !
Bernadette
47/160 anonim válasza:
Csajok,ha ciklus 25.ik napján lent van a méhszáj akkor semmi esély???nekem 30 fölötti napokon szokott megjönni
48/160 anonim válasza:
Terhesseg eseten felhuzdodik es kemeny mint az orrod hegye...erdekes nekem ebben a honapban nem szallt le a mehszaj es kemeny...nem.tudom .lehet nem.volt ovu? Kitudja
49/160 anonim válasza:
Az elmult honapokban sajnos nem tudom mikor van ovum,semmi jele...kb most vagyok középidőben,tegnap meg is tettük a magunkét :D hátha...drukk mindenkinek!!!Niki
50/160 anonim válasza:
11-es vagyok, Dóra. 25 vagy 28ra nem várom. Úgy számoltam a pé vagy 05.11 vagy 05.14-én lesz. Együtt is voltunk a férjemmel és tegnap is. De tegnap este volt egy pecsét nagyságú barnázás. Ma is volt kb 2x a wc papíron. Gyanítom meg fog jönni,mert sztem ez beágyazódáshoz még korai,mert még csak az 5. napon vagyok.elvileg. :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!