Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
21/160 anonim válasza:
Sziasztok!
Május 27.-ére nem várom,fél éve volt missed ab.om,azóta első próbálkozós hónap :)
Drukk mindenkinek!
23/160 anonim válasza:
Május 30-31-re nem várom :D Elvileg 17-én lesz ovum, mától akció :D Első gyerek lenne, pár hónapja döntöttük el hogy jövet, február elején volt egy spontán vetélésem... de azon túlléptünk, úgyhogy jöhet a kisbabánk :)))
24/160 anonim válasza:
Május 24. nem várom.Sajnos én is túl vagyok egy missed abon.Csak előre!Szurkolok!Kathy
25/160 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam,nem is jött. Ma délután csinálok egy tesztet. Pénteken akartam de nem tudok várni. :) Majd írok mi lett. Adri ;)
26/160 anonim válasza:
Sziasztok!
Én máj. 17-re nem várom :)
27/160 anonim válasza:
"Ti a munkahely miatt nem aggodtok? Nekem most derul ki, hogy 1 ev utan veglegesitenek v sem, kicsit vegyes igy a varakozas."
Én nem. Nagyon biztos munkahelyem van, ami nem fog megszűnni, és én vagyok a műszakunk egyik legjobbja. Innen amúgy is csak azt küldik el, aki alkalmatlan, vagy nem úgy áll a dolgokhoz.
28/160 anonim válasza:
En meg gyesen vagyok 9 es fel eve :)
29/160 anonim válasza:
Tegnapra nem vártam. Csináltam tesztet,full negatív! :/ Adri
30/160 anonim válasza:
Én nem féltem a munkahelyemet, mivel közfoglalkoztatott vagyok és a gyerek fontosabb mint a munka, az nem olyan nagy szám.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!