Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
151/160 Zoé08 válasza:
Nagyon sajnálom!kitartást júniusban akar megfoganni a kis pocaklakó
152/160 anonim válasza:
Lányok! Nem indul júniusi topic? Beneveznék!!! :)
153/160 anonim válasza:
Csináltam júniusit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
154/160 anonim válasza:
Adri, nekem is ilyen volt az x-epil már kétszer, igaz, mindkettő bőven 10 perc után, neked mikorra lett ilyen?
156/160 anonim válasza:
Adrienn és Dora nektek is gratula! Hogy vagytok azóta?
157/160 anonim válasza:
8-as válaszadó vagyok. Sikertelen volt a hónap...
158/160 anonim válasza:
Adrienn vagyok. Eddig minden oké, a hányingert leszámítva, bár az is jön-megy, nem állandó. Pénteken készülök orvoshoz menni. Alig várom már.
159/160 Zoé08 válasza:
Szia Adrienn ;) én is pénteken megyek orvoshoz,már alig várom.majd írd meg mi volt az orvosnál!szorítok!
160/160 anonim válasza:
Sziasztok csajok,voltam nődokinál,hogy megtudjam mizujs velem,ciklus 18.ik napján voltam,jobb petefészekben 9mmes tüsző,semmi több sehol.4,5.én tojcsis nyák,8.án barnás tojcsis nyák.most 30 napra jött meg utoljára,előtte 33-35 között.sztetek?mi a véleményetek?doki nem tudta megmondani,h volt e már ovum,vagy lesz Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!