Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa2015. máj. 13. 16:09
111/160 anonim válasza:
Ma reggel első vizeletből csináltam egy gabriel tesztet.Halványan ugyan, de pozitív. Csak ne lenne ez a mindjárt megjön érzés,nagyon aggaszt. Ha jól emlékszem az első terhességemnél nem volt, ill reggel kicsit barnáztam :( remélem megmarad. Van még egy tesztem, azt majd szerdán megcsinálom.Ha erős lesz, akkor megnyugszom.
113/160 anonim válasza:
De szupi :-) Gratula :-) Rám a leghosszabb 7 nap vár még :-( egy örökkévalóság :-(
114/160 anonim válasza:
Sziasztok!
Adrienn vagyok. Hétfőn tettem fel képet egy nagyon halvány pozitív tesztről. Ígértem hogy majd jelentkezem.
Itt az újabb kép; a kék a hétfői, a jobb oldali a ma reggeli, a középső meg valamikor hét közben készült. Szépen erősödött. Nagyon boldog vagyok.
Gratulálok a pozitívat tesztelőknek, a többieknek pedig mihamarabbi pozitív tesztet!
116/160 A kérdező kommentje:
Gratula mindenkinek!
En tegnap Gabrielel teszteltem egy ultra halvanyt, ha akarom latom, ha nem akarom nem. :(
Szerintem csak a csik helyet latom csak. :(
2015. máj. 24. 09:31
117/160 anonim válasza:
Szia! Én látok valamit rajta :) Bízzunk benne, hátha. :) Szorítok. Én a következő tesztet csak csütörtökön akartam megcsinálni, de nem bírtam magammal és most megcsináltam. Elvileg csütörtökre nem várom,de tuti hamarabb fogant,mert ez a teszt nagyon szép erős lett. Kicsit viszont aggaszt, hogy ma is és tegnap is 2x volt pecsételő barnázásom,így még nem élem bele magam :(
119/160 A kérdező kommentje:
Dora ez nagyon szep.😊
A barnazas nem gond elvileg, csak annyit jelent, h a szervezet "emlekszik", h jonne a mensi.
2015. máj. 24. 19:53
120/160 anonim válasza:
Én ma csináltam tesztet, igaz nem első pisiből, és még van 5 napom de full negatív :( :( :( remélem hétvégére megjelenik a két csík :( majd jelentkezem!!! E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!