Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa
2015. máj. 13. 16:09
 131/160 anonim ***** válasza:
a barnázás lehet alacsony progeszteron szint miatt. Aki barnázik és pozit tesztel azonnal menjen dokihoz progi utánpótlásra és igyatok ovu után palástfű teát.
2015. máj. 26. 15:52
 132/160 anonim ***** válasza:
Sajna negatív lett a tesztem. Akkor meg fog jönni ezek szerint. Amúgy Adri voltam. :)
2015. máj. 26. 18:09
 133/160 anonim ***** válasza:
Ettem, ittam, de még mindig hihetetlenül szédülök és hányingerem van, munkából hazaérve el is aludtam, mire felkeltem úgy le voltam izzadva.... Remélem ez jót jelent, de nem tesztelek akkor sem, majd csak hétvégén :) E.
2015. máj. 26. 18:13
 134/160 A kérdező kommentje:
Legyen majd juniusi? Maradtunk paran, akiknek sajna nem jott ossze ez a honap. :(
2015. máj. 27. 09:18
 135/160 anonim ***** válasza:
Nekem még van 4-5 napom nem vártig :( :) E.
2015. máj. 27. 10:15
 136/160 anonim ***** válasza:
Igen,legyen júniusi is. :) Jobb nem egyedül izgulni! :D ;) :)
2015. máj. 27. 10:32
 137/160 anonim ***** válasza:
Én is kövi hónapban bízom,de 9én mek nődokihoz,megnézzük van e ovum uhon,és ad beutalot hormonvizsgálatra,fél éve nem jön a baby,pedig a páromnak van 2 fia.Niki
2015. máj. 27. 11:27
 138/160 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Adri vagyok. Tegnap nem láttam a teszten semmit sem a 10 perc leteltével. De nem is dobtam ki! Ma jutott az eszembe,hogy ki kell dobni. De egyből látszódik rajta valami második csík. Nem volt nedves helyen azóta. Volt mellette egy másik is ami egy héttel ezelőtti,és elfelejtettem kiidobni azt is. Megnéztemazon nincs semmi. Meg hát sok tesztet csináltam már,soha nem volt rajta ilyen csík,csak max szürke halvány. De ez nem olyan. Lehet,hogy azért nem mutatta ki mert sokadik délutáni erőltetett pisiből van?? X-epil teszt. Nem volt még ilyen. Megnézitek ha felteszem ide? Az enyhe barnás rózsaszínes folyás elmúlt amúgy.
2015. máj. 27. 14:07
 139/160 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha nagyítom akkor az egész második csíkon látszódik,hogy el van szineződve. Nem kell semerre forgatnom,vagy sötétbe,fénybe tartani,mert szabadszemmel nagyon jól látszódik.

2015. máj. 27. 14:18
 140/160 anonim ***** válasza:

[link]

Hát szóval nem tudom mi lehet ez? De nem merek ma tesztelni másikat. Majd csak holnap.

2015. máj. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!