Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
B vagyok!
...aki eredetileg 20-ra nem várja :) de elnézhettem, mert 21-ére jön ki, ha 30 napos ciklus lesz.
A minap volt egy-két furcsa tünet, enyhe barna foltocska, bízom benne, hogy ez nem a következő menzeszt vetíti előre... másrészt, az elmúlt időszakban volt egyéb betegségem, tehát most semmilyen tünet sem mérvadó igazán...
Én azért ennyire nem vagyok belemerülve, hogy méhszáj, nyák állapot stb., a pé-t is nagyjából tudom csak a naptárra hagyatkozva.
Egyébként, Ti mit/mennyit osztotok meg a párotokkal a tünetekből stb.? Gondolom azért minden apróságot ill. "kevésbé guszta" részletet nem :) És hány évesek vagytok?
'B' - 27 éves :)
En 34 vagyok, a ferjem kb annyit tud, h szexelunk, amennyit csak tudunk, kulonoskepp en sem nezegetem a dolgokat, pl mehszajat sosem neztem. A ferjem azt sem tudja, h mikorra nem varjuk, elotte szoktam szolni, h na, hatha holnap nem jon meg.
Masodik gyerek lesz majd nalunk, amikor osszejon, a fiunk het lesz augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!