Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az elozo honapok folytatasa
2015. máj. 13. 16:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/160 anonim ***** válasza:
Megint Dóra :) Adri neked mikor volt kb pé?mikorra nem várod, hogy már hétfőn tesztelsz?
2015. máj. 17. 13:35
 52/160 anonim ***** válasza:

B vagyok!

...aki eredetileg 20-ra nem várja :) de elnézhettem, mert 21-ére jön ki, ha 30 napos ciklus lesz.

A minap volt egy-két furcsa tünet, enyhe barna foltocska, bízom benne, hogy ez nem a következő menzeszt vetíti előre... másrészt, az elmúlt időszakban volt egyéb betegségem, tehát most semmilyen tünet sem mérvadó igazán...

Én azért ennyire nem vagyok belemerülve, hogy méhszáj, nyák állapot stb., a pé-t is nagyjából tudom csak a naptárra hagyatkozva.

Egyébként, Ti mit/mennyit osztotok meg a párotokkal a tünetekből stb.? Gondolom azért minden apróságot ill. "kevésbé guszta" részletet nem :) És hány évesek vagytok?

'B' - 27 éves :)

2015. máj. 17. 15:44
 53/160 A kérdező kommentje:

En 34 vagyok, a ferjem kb annyit tud, h szexelunk, amennyit csak tudunk, kulonoskepp en sem nezegetem a dolgokat, pl mehszajat sosem neztem. A ferjem azt sem tudja, h mikorra nem varjuk, elotte szoktam szolni, h na, hatha holnap nem jon meg.

Masodik gyerek lesz majd nalunk, amikor osszejon, a fiunk het lesz augusztusban.

2015. máj. 17. 15:50
 54/160 anonim ***** válasza:
80%
Én se nézek sose semmit, nem is hőmérőzök, ovutesztet se használok. Az én férjem is annyit tud, hogy 2 naponta együtt "kell lenni."Nem osztok meg vele tüneteket,mert nem akarja, hogy rágörcsöljek. Majd ha késik azt tudatom vele :) 29 vagyok
2015. máj. 17. 16:27
 55/160 anonim ***** válasza:
Adri vagyok. Nem bírtam hétfőig várni. Meg amúgy picit fájdogál a pocim,mint mikor megvan. Szóval életemben először használtam ezt a két fajta tesztet. Clearblue lepisilős meg Gabriel kazettás. Megcsináltam egyszerre mind a kettőt. A Gabriel teszten kb 2 perc elteltével megjelent egy színtelen csík. A Clearblue teszten meg pont a 10 percnél egy nagyon halvány,második csík, látszódik,hogy kék. A Gabriel 50ml-s a Clearblue 20 ml-s érzékenységű. Amit eddig használtam az X-epil,amin láttam valamit,mintha lenne ott valami,az 25-ös.Nemsokára töltök fel ide képet,segítenétek eldönteni? Szóval első alkalom volt,hogy ilyen tesztet használtam. A Clearblue tesztet teszem fel nemsokára. Köszönöm előre is. ;) :)
2015. máj. 17. 21:55
 56/160 anonim ***** válasza:

Csak teszek fel a Gabrielről is. De azon annyira halvány... nagyon nagyon.

[link]

2015. máj. 17. 22:14
 57/160 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy lehet mégis van színe?

2015. máj. 17. 22:17
 58/160 anonim ***** válasza:

[link]

Ez meg a Clearblue. Ennek színe is van.

2015. máj. 17. 22:19
 59/160 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi,hogy ide tettem fel a képeket,de külön nem szerettem volna erről kérdést kitenni.

2015. máj. 17. 22:23
 60/160 anonim ***** válasza:
Most nézem gépről... hát telefonról jobban látszódik. Én 13-ra nem vártam és nem is jött. Hát,hogy mikor volt pé-m azt nagyjából tudom,olyan 1-je környékén. De két naponta együtt voltunk. Utána lábakat fel vagy 20 percig. :D Szedem az E vitamint meg a ginseng és méhpempőt,amit meg kell inni,ilyen pici üveges. Meg utána is együtt voltunk még. esetleg talán később volt pé? Mert hát akkor a teszt már erősebb kellene,hogy legyen. Előző babámnál: 9 és 11-én voltunk együtt utána nem,és 19-én baromi halvány pozit teszteltem X_epil teszttel,21-én meg már lehetett látni azért valamit,nem kellett nagyítóval keresni. :) Szóval remélem most is így lesz.
2015. máj. 17. 22:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!