Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ju, teljesen egyetértek veled a vitaminügyben, én mikor szedtem, sokkal energikusabbnak éreztem magam, és hát az sem mellékes, hogy az E vitamin segít a méhnyálkahártya megvastagodásában. Mi most rendelünk megint abból, amit szedtünk, ez sem olcsó, 1 havi adag (90 tabletta) 6900ft (napi 3 szem kell elvileg, mi 2-őt szedtünk belőle, így 1,5 hónapig kitart, és azt tapasztaltuk, hogy nekünk elég volt annyi belőle). Opti men-nek hívják, de ne távesszen meg a neve, mert nagyon jó arányban van benne szinte minden, ami kell, és sokfajta növényi kivonatt tartalmaz. Nem éreztük semmi mellékhatását, pedig nekem a nagydózisú vitaminoktól többször volt már hányingerem, de ettől nincs.
Ha esetleg ez jobban elérhető neked, ezt is tudom javasolni. Én majd a Hipp Natalt fogom még szedni, ha sikerül végre beszerezni.
Kedves utolso, legyen igazad, mi ovu elött voltunk együtt, ovu napjan mind a ketten olyan faradtak voltunk, hogy inkabb jot aludtunk :) Es kislanyra gyurunk, de ez most nem volt tudatos, csak igy jött ki :)
Arrol mi a velemenyetek, hogy minden nap jo együtt lenni ovu környeken, vagy ketnaponta?
Ja, J vagyok :) Honap elejen irtam, hogy most nem foglalkozok annyit a babatervezessel, csak együtt vagyunk, amikor tudunk. Ovutesztet sem csinaltam, csak ereztem az ovut, iszonyatosan görcsöltem, hanyingerrel együtt. Mar maskor is ilyen volt az ovum. Na, aznap nem voltunk együtt, viszont elötte 3 napon is. Majd meglatjuk. Ilyen a görbem, ugyanis elkezdtem a baratcserjet, es kivancsi vagyok mit csinal a görbemmel :)
Eddig annyi a tapasztalat baratcserjevel kapcsolatban, hogy talan elörebb hozta 1-2 nappal az ovum. De pontosan nem is tudom mikor lehetett, a 12. napon ereztem nagyon erösen. Majd meglatjuk hogy alakul :)
Kinek van baratcserjes tapasztalata? Vagy mit hallottatok rola?
Lányok,annyira tüzelek,vagyis így érzem,mellembe erős szúrkálásokat érzek.már nagyon várom a tesztelést :) Niki
Ui.35 az alaphőmérsékletem,az előbb 37,3 volt.most 36,7.
Szia J! En is most kezdten el a baratcserjet, sok tapasztalatim nincs. Kedd este jott meg es szerda rggeltol szedek napi 3at ( csak 4mgosak) sok tapasztalatom nincs meg. Eddig semmi mellek hatas. Remelem kicsit rendezi a nagy gombacot ami odabent van. Es ha nem is lesz havi mensim, azert remelem megfelelo korulmenyeket hoz letre hogy osszejojjon es megmaradjo a terhesseg. (19. probalkozos honap, kemiai terhesseg a 3.ban).
Niki! Szurkolok a pozi teszthez!!
Vera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!