Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/473 monyk ***** válasza:
100%
Köszi Ju! Én már egyértelmûen barnázok. Új hónap, nem adni fel :))
2015. ápr. 17. 16:56
 322/473 anonim ***** válasza:
100%

Ju, teljesen egyetértek veled a vitaminügyben, én mikor szedtem, sokkal energikusabbnak éreztem magam, és hát az sem mellékes, hogy az E vitamin segít a méhnyálkahártya megvastagodásában. Mi most rendelünk megint abból, amit szedtünk, ez sem olcsó, 1 havi adag (90 tabletta) 6900ft (napi 3 szem kell elvileg, mi 2-őt szedtünk belőle, így 1,5 hónapig kitart, és azt tapasztaltuk, hogy nekünk elég volt annyi belőle). Opti men-nek hívják, de ne távesszen meg a neve, mert nagyon jó arányban van benne szinte minden, ami kell, és sokfajta növényi kivonatt tartalmaz. Nem éreztük semmi mellékhatását, pedig nekem a nagydózisú vitaminoktól többször volt már hányingerem, de ettől nincs.

Ha esetleg ez jobban elérhető neked, ezt is tudom javasolni. Én majd a Hipp Natalt fogom még szedni, ha sikerül végre beszerezni.

2015. ápr. 17. 17:28
 323/473 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg ne adjatok fel! Mar csak par nap a peteeres! Mi amugy 3szor voltunk egyutt a parommal.. Csutortok hajnalban volt az ovu vagy szombat hajnalban es szerda este es csutortok este voltunk egyutt.. Ja es szombaton este bar akkor mar csak azert hatha netan kesobb lenne ovum de most mar tudom hogy vagy csutortokon vagy szombaton volt .. Hő alapján..szerintem mindenkeppen ovo elott kell csinalni.. Tuti az elso lanyom is igy sikerult bar ot nem terveztuk de visszagondolva igy lehetett :) ugyhogy ''harcra fel'' lanyok!! :)) majus tuti a ti honapotok!! :)
2015. ápr. 17. 18:53
 324/473 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, legyen igazad, mi ovu elött voltunk együtt, ovu napjan mind a ketten olyan faradtak voltunk, hogy inkabb jot aludtunk :) Es kislanyra gyurunk, de ez most nem volt tudatos, csak igy jött ki :)

Arrol mi a velemenyetek, hogy minden nap jo együtt lenni ovu környeken, vagy ketnaponta?

2015. ápr. 17. 19:23
 325/473 anonim ***** válasza:

Ja, J vagyok :) Honap elejen irtam, hogy most nem foglalkozok annyit a babatervezessel, csak együtt vagyunk, amikor tudunk. Ovutesztet sem csinaltam, csak ereztem az ovut, iszonyatosan görcsöltem, hanyingerrel együtt. Mar maskor is ilyen volt az ovum. Na, aznap nem voltunk együtt, viszont elötte 3 napon is. Majd meglatjuk. Ilyen a görbem, ugyanis elkezdtem a baratcserjet, es kivancsi vagyok mit csinal a görbemmel :)

[link]

2015. ápr. 17. 19:25
 326/473 anonim ***** válasza:

Eddig annyi a tapasztalat baratcserjevel kapcsolatban, hogy talan elörebb hozta 1-2 nappal az ovum. De pontosan nem is tudom mikor lehetett, a 12. napon ereztem nagyon erösen. Majd meglatjuk hogy alakul :)

Kinek van baratcserjes tapasztalata? Vagy mit hallottatok rola?

2015. ápr. 17. 19:27
 327/473 anonim ***** válasza:
Nem, megse a 12. hanem a 14. napon ereztem az erös ovus fajdalmat :) :) de akkor mar nem voltunk együtt :)
2015. ápr. 17. 19:32
 328/473 anonim ***** válasza:
100%

Lányok,annyira tüzelek,vagyis így érzem,mellembe erős szúrkálásokat érzek.már nagyon várom a tesztelést :) Niki

Ui.35 az alaphőmérsékletem,az előbb 37,3 volt.most 36,7.

2015. ápr. 17. 19:49
 329/473 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon biztato Niki!! :) ha majd tesztelsz rakd am fel nekunk! :) ( ju)
2015. ápr. 17. 20:08
 330/473 anonim ***** válasza:

Szia J! En is most kezdten el a baratcserjet, sok tapasztalatim nincs. Kedd este jott meg es szerda rggeltol szedek napi 3at ( csak 4mgosak) sok tapasztalatom nincs meg. Eddig semmi mellek hatas. Remelem kicsit rendezi a nagy gombacot ami odabent van. Es ha nem is lesz havi mensim, azert remelem megfelelo korulmenyeket hoz letre hogy osszejojjon es megmaradjo a terhesseg. (19. probalkozos honap, kemiai terhesseg a 3.ban).

Niki! Szurkolok a pozi teszthez!!

Vera

2015. ápr. 17. 21:05
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!